×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-07
Godam aizvadīts 31. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens

Svētdien, 5. septembrī, Krimuldā norisinājās tradīcijām bagātais Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens, vienojot velo cienītājus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Sporta šosejas braucienā uzvaras svinēja – Māris Bogdanovičs un Madara Āboma. MTB distancē ātrākie bija – Kristers Kovgers un Lelde Ardava, kamēr vērienīgajā tautas distancē pirmās vietas guva – Dāvis Gludavs un Madara Lazda.

Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens, kas ir lielākie velo svētki visā Baltijā, šogad norisinājās jaunā vietā – Krimuldā. Dienas garumā Krimuldu piepildīja braukt griboši aktīvās atpūtas cienītāji no visas Latvijas un apkārtējām valstīm.

Tradicionāli visvērienīgākais bija tautas brauciena starts. Šī brauciena dalībniekus, kas bija sadalīti četrās plūsmās, pirms starta uzrunāja un veiksmi novēlēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule. Organizatori tautas brauciena dalībniekiem bija sarūpējuši jaunu 40 kilometru garu distanci, kas veda cauri Raganai, Lojai un Sējai. Šajā distancē tika noteikti ne tikai ātrākie, bet arī spilgtākie dalībnieki, kā arī kuplākie kolektīvi. Īpaši tika sveikts gados cienījamākais dalībnieks – 90 gadus jaunais Edgars Račis, kurš atrada spēkus vēl pēc finiša veikt vairāku desmitu kilometru garu distanci uz mājām.

Aizraujoši notikumi risinājās arī 108 kilometru garajā sporta šosejas braucienā. Distancē sportisti devās uz Limbažiem, kur riteņbraucējus sagaidīja orķestris un vietējie līdzjutēji. Līderi trasē pavadīja 2 stundas 21 minūti un 59 sekundes.

MTB brauciens notika jaunā un aizraujošā trasē un tā garumam sasniedzot 35 kilometrus. Šo trasi favorīti mēroja 1 stundas un 10 minūšu laikā.

Vienības brauciena rezultāti apskatāma šeit.

 

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas ģenerālsekretārs


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi