×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-08
Atcelta Rudens stādu parāde

Latvijas Stādu parādes organizatori ir nolēmuši atcelt “Rudens stādu parādi 2021”, kas bija plānota 18. septembrī Siguldas Svētku laukumā. Lēmums pieņemts saistībā ar apjomīgajiem ceļu remontiem, kas norisinās Gaujas senielejā.

Pasākuma organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām!

Jau ziņots, ka Stādu parāde ik gadu notiek pavasarī un rudenī, šogad tā notiktu 17. reizi. Stādu parāde ir viens no pasākumiem, kurā vienkopus pulcējas vairāk nekā 100 stādu audzētavas no visas Latvijas un apmeklētājiem piedāvā dažādu augu, krūmu un citu stādu klāstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi