×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-10
Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.–12. klašu zēni tiksies ar Rīgas vīru grupu

Eiropas Savienības projekta “Pumpurs” ietvaros Rīgas vīru grupa īsteno projektu “Mana nākotne – Mana izvēle!”, kurā piedalās arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.–12. klašu zēni. Šajā nedēļas nogalē, 10.–12. septembrī, viņi kopā ar Rīgas vīru grupu dosies dabā, kur pavadīs 2 naktis mežā, pārbaudot savas spējas un izturību ārpus ikdienišķā komforta.

Programmā iekļauti gan fiziski uzdevumi, gan komandas saliedēšanas izaicinājumi, kā arī nakšņošana un pārtikas gatavošana brīvā dabā. Agrīnajā pusaudža vecumā, kad zēni izjūt arvien spēcīgāku vēlmi saprast un iemācīties vīrišķības pamatus, viņiem vairs nepietiek ar to, ko piedāvā ģimene. Arvien būtiskāki kļūst vīrišķības piemēri ārpus ģimenes, kas ļauj pieredzēt un apgūt mazāk pazīstamas vīrišķības izpausmes, uz ko fokusējas Rīgas vīru grupa.

Jaunieši projekta laikā apzinās tādas vīrišķās kvalitātes kā izturība, atbildība, iniciatīva, taisnīgums, sadarbības un līderības māksla. Šis vecums ir pārmaiņu vecums, kurš nes daudz enerģijas un arī izaicinājumus – bioloģiskā un psiholoģiskā nobriešana, izvēles par to, ko darīt dzīvē, fokusa maiņu no mājas uz sabiedrību. Laiks, kad ir jāmācās pieņemt izaicinājumus, gan tādus kā pirmā darbā pieredze, gan tādus kā romantiskās attiecības. Aktuāla tēma ir arī atkarības un kā no tām izvairīties. Tas ir arī brīdis patiesām un dziļām sarunām ar pieaugušajiem vīriešiem par visām dzīvē aktuālajām tēmām – nepiespiestā atmosfērā, pie ugunskura, brīvā dabā. Kā pamats visām aktivitātēm ir uzticības un draudzības attiecības. Tas ļauj zēniem brīvi runāt un dalīties par jautājumiem, ar ko reizēm ģimenē vai skolā viņi nav gatavi dalīties.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi