×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-15
Vīriešu čempionātā 100 lauciņu dambretē siguldietis izcīna bronzas medaļu

Ar spraigām cīņām par godalgotām vietām noslēdzies Latvijas čempionāts vīriešiem 100 lauciņu dambretē, kas norisinājās 6 dienas no 3. septembra līdz 5. septembrim un no 10. septembra līdz 12. septembrim Rīgā. Čempionātā bronzas medaļu izcīnīja siguldietis Renards Helfehts.

Fināla cīņas aizvadīja 12 dalībnieki, starp kuriem jāizceļ turnīra galvenais favorīts starptautiskais lielmeistars Raimonds Vipulis un starptautiskais lielmeistars Laimonis Zālītis. Par godalgotajām vietām cīnījās arī Siguldas Sporta skolas Dambretes nodaļas audzēknis Renards Helfehts (treneris Edgars Ratnieks).

Specīgā konkurencē Renards turnīru uzsāka ļoti labi, pēc pirmajām sešām kārtām atrodoties turnīra tabulas vadībā. Turpmākajās cīņās diemžēl trīs zaudējumi atbīdīja viņu tālākās pozīcijās. Ar izcilu spēli noslēdzošajās partijās savu favorīta statusu apliecināja Raimonds Vipulis, kurš ar izcīnītajiem 17 punktiem pārliecinoši izcīnīja Latvijas čempiona titulu. Vicečempiona tituls ar diezgan stabilu spēli turnīra gaitā Gunāram Gribuškam, kurš turnīru noslēdza ar izcīnītajiem 14 punktiem. Ļoti spraiga cīņa risinājās par 3. vietu, kura noskaidrojās tikai turnīra pēdējā partijā starp Ričardu Osīti un Renardu Helfrehtu pēdējos gājienos, kur pārāks izrādījās Renards un ar izcīnītajiem 12 punktiem pirmo reizi turnīru vēsturē iekļuva Latvijas vīriešu čempionāta godalgotajā trijniekā.

Treneris Edgars Ratnieks pēc turnīra norāda, ka Renards Latvijas čempionāta dalībnieku skaitā iekļuva, izcīnot pārliecinošu uzvaru atlases turnīrā. Arī finālā Renards spēlēja atzīstami. Viņam bija iespēja uzvarēt starptautisko lielmeistaru Raimondu Vīpuli, taču Renards izvēlējās nepareizu spēles plānu, kas noveda pie neizšķirta rezultāta. Bronzas medaļa – tas ir liels Siguldas dambretista panākums.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas direktores vietniece
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi