×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-16
Amatiermākslas kolektīvi atsāk sezonu un aicina līdzdarboties

Līdz ar jauno teritoriālo reformu Siguldas novada amatiermākslas kolektīvu skaits ir kļuvis krietni lielāks un krāšņāks. Līdzšinējiem 29 aktīvi strādājošiem kolektīviem pievienojušies vēl 40, kas ir paplašinājis iespējas ikvienam iesaistīties un līdzdarboties dažādās kultūras norisēs gan Siguldā un Siguldas pagastā, gan Allažos un Morē, gan Inčukalnā un Mālpilī, gan Krimuldā un Lēdurgā.

Siguldas novads ir bagāts ar koru un deju kolektīviem, kas piemēroti dažādām paaudzēm. Jaunizveidotajā Siguldas novadā kopumā ir 9 kori, 14 vokālie ansambļi, tostarp 5 – bērnu, 23 deju kolektīvi un kopas, tostarp 6 – bērnu, 5 folkloras kopas, 6 amatierteātri, 3 pūtēju orķestri, 1 pūtēju ansamblis un 1 bigbends, kā arī 5 tautas lietišķās mākslas studijas un 2 keramikas studijas – gan bērniem, gan viņu vecākiem. Krimuldā darbojas arī vīru koris, kas Latvijas koru kustībā pamazām kļūst par retumu.

Par spīti šī rudens izaicinājumiem jaunās sezonas sākumā mēģinājumus jau atsākuši lielākā daļa Siguldas, Siguldas pagasta un Mālpils kolektīvu, daži sanāk kopā arī citviet, bet pilnā apmērā amatiermākslas nodarbības novadā atsāksies ar oktobri. Tiem, kas ir noilgojušies izjust kopā dziedāšanas, spēlēšanas un dejošanas prieku, ļauties skatuves vilinājumam, izgatavot savu māla krūzi vai iemācīties aust, iespēju ir daudz.

Amatiermākslas sezonai atsākoties pilnā apmērā, informācija par mēģinājumu grafikiem tiks apkopota un publiskota arī Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi