×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-16
Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupu bērni apgūst rūpes par veselību

Lai veicinātu bērnu veselības stāvokli, Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupas ir iesaistījušās Eiropas Savienības veselības veicināšanas pasākumā un programmā “Man ir tīri zobi!”. 16. septembrī noritēja pirmā šīs programmas laikā organizētā nodarbība, un tās laikā pirmsskolas izglītības grupu audzēkņi piedalījās aktivitātēs, kas veltītas mutes un zobu veselībai un veselīga uztura paradumiem. Nodarbība notika uztura speciālistes Alises Kindzules un zobu higiēnistes Lienes Mangales vadībā.

Nodarbību noslēgumā bērni saņēma informatīvo materiālu par mutes un zobu veselību, kā arī krāsojamo uzdevumu grāmatu un zobu tīrīšanas kalendāru.

Lai rūpes par savu veselību kļūtu par bērnu neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, mutes un zobu veselības veicināšanas aktivitātēs ir aicinātas piedalīties arī ģimenes.

Programmas “Man ir tīri zobi!” mērķis ir veicināt bērna zobu tīrīšanas ieradumus un rūpes par saviem zobiem un veselību.Programma tiek īstenota Eiropas Sociālā fonda projekta “Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” laikā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi