×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-27
Siguldas jauniešiem panākumi Latvijas čempionātā badmintonā

Aizvadītās nedēļas nogalē Valmierā risinājās Latvijas čempionāts jauniešiem badmintonā vecuma grupās U-13, U-17 un U-21, kur piedalījās 13 Siguldas Sporta skolas un Siguldas badmintona kluba jaunie spēlētāji un sasniedza augstus rezultātus.

Turnīrā trīs godalgas U-21 grupā izcīnīja Arta Priedniece. Sportiste kopā ar bijušo komandas biedreni Amandu Azarovu kļuva par pirmajām Latvijas čempionēm dubultspēlēs. Papildus tam Arta izcīnīja divas sudraba medaļas – vienspēlēs jaunietēm un kopā ar valmierieti Gustavu Ankravu jauktajās dubultspēlēs.

Savukārt U-17 grupā Annai Kupčai divi čempiones tituli - vienspēlēs jaunietēm un pārī ar Valmieras Bērnu un Jauniešu Sporta skolas pārstāvi Arīnu Babri dubultspēlēs, bet Anetei Priedniecei kopā ar Valkas pārstāvi Jāni Jaunslavieti jauktajās dubultspēlēs tika vicečempionu tituls un 5. vieta kopā ar Madaru Mackēviču dubultspēlēs, kur 4. vietā ierindojās Nikola Muķiele un Paula Mackēviča. Vienspēlēs Anetei – 10., Madarai – 9., Paulai – 7. un Nikolai 17. vieta.

U-13 vecuma grupā par Latvijas čempionēm, pārliecinoši pieveicot visas pretinieces, kļuva Agate Štamere un Leila Anna Siliņa. Tāpat Leilai Annai izcīnīta sudraba medaļa vienspēlēs un bronza pārī ar Jaroslavu Aleksejevu jauktajās dubultspēlēs. Jaunieši Kristaps Jegurs un Jaroslavs Aleksejevs dubultspēlēs ieguva bronzas medaļas. Tāpat 3. vieta dubultspēlēs meitenēm – Laurai Lencēvičai kopā ar Valkas spēlētāju Ievu Valģi. Toties vienspēlēs Agatei iecīnīta 3. vieta, Jaroslavam – 4. vieta, Kristapam – 9., Laurai – 6. un Raimondam – 7. vieta. Vēl šajā vecuma grupā jauktajās dubultspēlēs Kristapam, Agatei – 5. vieta un Raimondam, Laurai – 6. vieta.

Sacensību rezultātu tabulas apskatāmas šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi