×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-28
Iesūti savu ierosinājumu akcijā “Dāvini ideju domei”

Uzsākot darbu pie nākamā gada budžeta plānošanas un turpinot novada infrastruktūras sakārtošanu nu jau plašākā teritorijā, Siguldas novada pašvaldība aicina novadniekus iesaistīties pašvaldības darba uzlabošanā un rosina iesniegt idejas teritorijas labiekārtošanai un jaunu, Siguldas novada izaugsmi veicinošu iniciatīvu attīstīšanai.

Jau vairāk nekā 10 gadu Siguldas novada pašvaldība rīko akciju “Dāvini ideju domei”, ik gadu no iedzīvotājiem saņemot vairāk nekā 100 ideju, no kurām liela daļa ir īstenotas. Šogad īpaši aicinām akcijā iesaistīties arī Mālpils, Krimuldas, Lēdurgas un Inčukalna iedzīvotājus un izteikt savus ierosinājumus visa novada teritorijas attīstībai.

Ierosinājumus, kā pašvaldībai saimniekot lietderīgāk un kā ar mazākām izmaksām sasniegt labāku rezultātu visu novadnieku labā, līdz 31. oktobrim aicināts izteikt ikviens novada iedzīvotājs un uzņēmējs, aizpildot anketu šeit vai kādā no pašvaldības klientu apkalpošanas centriem: Pakalpojumu centrā (Raiņa iela 3), Mores pagasta pārvaldē (Siguldas iela 11, More), Allažu pagasta pārvaldē (Birzes iela 4, Allaži), Siguldas pagasta pārvaldē (Zinātnes iela 7, 2. stāvs), Mālpils pagasta pārvaldē (Nākotnes iela 1), Krimuldas un Lēdurgas pagasta pārvaldē (Parka iela 1, Ragana), kā arī Inčukalna pagasta pārvaldē (Atmodas iela 4). Anketu iespējams arī izgriezt no septembra “Siguldas Novada Ziņu” pirmās lappuses, kā arī izdrukāt, aizpildīt un nogādāt kādā no klientu apkalpošanas centriem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi