×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-29
Oktobrī Siguldas novadā tiks atzīmēta Starptautiskā senioru diena

Par godu Starptautiskajai senioru dienai, kas tiek atzīmēta 1. oktobrī, novadā tiek organizēti dažādi koncerti – Siguldas pagasta Kultūras namā koncertā uzstāsies akordeoniste Inita Āboliņa un dziedātājs Normunds Ķietis, bet Inčukalna pagasta Aleksandra parka estrādē ar dziedātāja Ainara Bumbiera dalību notiks koncerts “No sirds uz ziedu”. 2. oktobrī Lēdurgas Kultūras namā muzicēs Marita Mazureviča-Motte un citi iemīļoti lēdurdzieši, kā arī Lēdurgas “Kamolītis”, bet Mālpils pagastā senioru diena tiks atzīmēta oktobra otrajā pusē ar Mālpils amatierteātra “Vēji” izrādi.

1. oktobrī plkst. 14.00 Siguldas pagasta Kultūras namā Starptautiskā senioru diena tiks atzīmēta ar akordeonistes Initas Āboliņas koncertu. Kā katru gadu, arī šogad tiks sumināti Siguldas pilsētas, Mores, Jūdažu, Allažu un Siguldas pagasta pensionāru biedrības dalībnieku apaļo jubileju gaviļnieki. Savukārt koncertā skanēs grupas “Lauku Muzikanti” skaistāko dziesmu akustiskās versijas un kolorīti instrumentāli skaņdarbi akordeonam. Normunds Ķietis jau daudzus gadus ir atpazīstams kā dziedātājs un dziesmu autors. Divi pēdējie “Lauku Muzikantu” albumi ir tapuši ar viņa komponētām dziesmām. Ikdienā dziedātājs strādā par vācu valodas skolotāju, un ir viens no retajiem Latvijā, kas dzied vācu dziesmas oriģinālvalodā. Turpretī Inita Āboliņa ir akordeoniste, kura vienlīdz labi jūtas gan akadēmiskās mūzikas vidē, atskaņojot solo ar simfonisko orķestri, gan tango vai franču musette žanros, līdz pat popmūzikai mūsdienu aranžējumos. Šī gada septembrī nāca klajā viņas solo albums “Noktirnes” ar populāru latviešu dziesmu instrumentālām versijām neparastos aranžējumos, kas šobrīd ir pieprasītākais MicRec albums.

1. oktobrī plkst. 17.00 Inčukalna pagasta Aleksandra parka estrādē norisināsies starptautiskai senioru dienai veltīts koncerts “No sirds uz ziedu” kopā ar Ainaru Bumbieri. Lai nodrošinātu nokļūšanu uz koncertu, tiek organizēts transports plkst. 16.15 maršrutā Gauja–Kārļzemnieki, korgs “Brālis”–Inčukalns, kā arī atpakaļ. Pasākuma ilgums – 1 stunda 30 minūtes.

2. oktobrī plkst. 14.00 Lēdurgas Kultūras namā uz senioru dienu aicina Lēdurgas “Kamolītis”, muzicēs Marita Mazureviča-Motte un draugi, kā arī bijušais lēdurdzietis Andris Zunde.

23. oktobrī plkst. 13.00 Mālpils Kultūras centrā senioru dienas svinības tiks atzīmētas ar Mālpils Kultūras centra amatierteātra “Vēji” izrādi “Skapī”, radošajām darbnīcām un vakara noslēgumā saviesīgā daļa 70. gadu stilā.

Starptautiskajā senioru dienā novadniekus ar laba vēlējumiem sveiks arī pašvaldības vadība.

Pasākumus varēs apmeklēt personas, kas kopā ar personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) varēs uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu vai pārslimojis pēdējo 6 mēnešu laikā. Apmeklētāji aicināti uz atklāšanas pasākumu ierasties savlaicīgi.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi