×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-29
Šajā nedēļas nogalē Siguldā norisināsies “GreenFest’21” festivāla aktivitātes

Šajā nedēļas nogalē, no 1. līdz 3. oktobra, Siguldas pilsētā norisināsies “GreenFest’21” aktivitātes, kuru laikā varēs piedalīties dažādās diskusijās, darbnīcu parkā un citās aktivitātēs. Tāpat festivāla laikā 2. un 3. oktobrī visas dienas garumā Siguldas pils kvartālā būs atvērts “Mūsu Bio tirgus” un ikviens varēs iepriecināt sevi, baudot veselīga uztura maltītes.

Piektdien, 1. oktobrī, no plkst. 15.30 ar meditāciju un muzikālām performancēm Kaspara Tobja izpildījumā Zaļās Villas kvartālā notiks Kopienas dārza “Audz” sezonas noslēgums un lekcijas, kas veltīta ražas novākšanai un uzglabāšanai, bet Siguldas pils kvartālā kopā ar mākslinieci Zinaīdu Ceski varēs veidot rudens mandalas.

Sestdien, 2. oktobrī, plkst. 10.00 tiks atklāts festivāls Siguldas pils kvartālā. No plkst. 10.30 līdz 12.00 interesenti aicināti piedalīties diskusijā “Bio GNP – norma vai utopija?”, ko vadīs Lāsma Ozola. Plkst. No 12.30 līdz 13.30 izskanēs Adventure Therapy Latvia organizētā lekcija “Ko varam gūt no dabas un piedzīvojumu terapijas”, bet no plkst. 14.00 līdz 15.00 uzstāsies ārsta Guna Havensone, lai pārspriestu, kāds ir veselīgs uzturs cilvēkam un Zemei. Savukārt no plkst. 15.30 sarunu vadīs Lelde Žuka lekcijas “Brīvdabas skola – daba kā skolotājs” laikā, savukārt plkst. 17.00 – Māra Oltes vadībā notiks diskusija “Virsaišu saiets: dzīve kopienās – mūsu nākotne?!”. Dienas noslēgumā izskanēs koncerts “Rāmi Riti”.

Svētdien, 3. oktobrī, plkst. 10.00 Siguldas pils kvartālā tiks rādīta īsfilma “Robežjautājumi” un notiks sarunas ar “GreenFest ’21” Mākslas festivāla dalībniekiem un mākslinieci Evu Vēveri. No plkst. 10.30 līdz 11.30 notiks diskusija par dabisko zālāju daudzveidības saglabāšanu, bet no plkst. 12.00 Kristīnes Garklāvas vadībā varēs pārspriest to, cik viegli būt “zaļam” uzņēmējam. No plkst. 14.00 lekcija “EkoREVĪZIJA mājsaimniecībā”, bet plkst. 15.30 – “Dzīve veselumā”. Noslēdzot dienu, uzstāsies igauņu dziedātāja un komponiste Mari Kalkun.

Ieeja pasākumā – bez maksas.

Festivāla pils paviljona teritorijā varēs atrasties apmeklētāji, kuri uzrādīs sadarbspējīgu vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu vai testēšanas sertifikātu, kas apliecina, ka persona pēdējo 48 stundu laikā ir veikusi Covid-19 testu, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, un tas ir negatīvs, vai pēdējo sešu stundu laikā veiktu negatīvu SARS-CoV-2 antigēna testu, kā arī bērni, kas jaunāki par 12 gadiem, bez sertifikātiem. TIRGUS TERITORIJĀ ieeja ikvienam apmeklētājam bez ierobežojumiem. Visas festivāla lekcijas, diskusijas un koncerti būs skatāmi uz lielajiem ekrāniem tirgus teritorijā.

Pasākuma organizatori atgādina, ka lekcijas varēs vērot arī tiešraidē, apmeklējot “GreenFest” tīmekļa vietni vai Facebook un Instagram.

Festivāls “GreenFest” norisinās jau ceturto gadu, tā galvenais mērķis ir pievērst cilvēku uzmanību ekoloģijas un vides tēmām Gaujas Nacionālajā parka teritorijā, kā arī Latvijā un pasaulē kopumā.

“GreenFest 21” tiek organizēts ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi