×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-04
Siguldā aizvadīti ikgadējie šaha turnīri

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā norisinājās divi šaha turnīri – tradicionālais Siguldas novada ātrā šaha čempionāts, kas šogad noritēja jau 10. reizi, un Latvijas čempiones Mildas Laubertes piemiņas ātrspēles turnīrs. Siguldas pilsētas vidusskolā turnīru laikā kopumā pulcējās vairāk nekā 100 dalībnieku.

Sestdien, 2. oktobrī Siguldas novada ātrā šaha čempionāts pulcēja 88 prāta spēles cienītāji, kas pārstāvēja Latvijas, Lietuvas un Francijas šaha federācijas. Siguldas novadu pārstāvēja 11 šahisti, tostarp četri Siguldas Valsts ģimnāzijas šaha pulciņa dalībnieki.

Uzvaru sacensībās guva reitingfavorīts, valsts izlases dalībnieks lielmeistars Normunds Miezis ar 7,5 punktiem no 9 iespējamajiem. Atsevišķā Siguldas novada šahistu vērtējumā labāko trijnieks – Visvaldis Gercāns (6 punkti), Arturs Freimanis (5 punkti) un Valdis Jansons (4 punkti). Ulda Deisona speciālbalvu saņēma Siguldas Valsts ģimnāzijas 11. klases audzēknis Miks Tomass Hižņikovs (3,5 punkti).

Savukārt svētdien, 3. oktobrī, notika trīspadsmitkārtējās Latvijas čempiones Mildas Laubertes piemiņas ātrspēles turnīrs. Uzvarētājs 46 dalībnieku konkurencē – starptautiskais meistars Rolands Bērziņš (9,5 punkti no 11 iespējamajiem), bet labākie siguldieši – Valdis Jansons (5 punkti) un Boriss Muškejs (4 punkti).

Plašāki Siguldas novada ātrā šaha čempionāta rezultāti apskatāmi šeit, bet Mildas Laubertes piemiņas turnīra – šeit.

Sacensības ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu rīkoja Siguldas šaha klubs.

Sacensībās tika ievērotas epidemioloģiskās prasības.

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas šaha kluba valdes loceklis
Visvaldis Gercāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi