×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-04
Siguldiešiem augsti sasniegumi Latvijas čempionātā badmintonā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 2. un 3. oktobrī, Talsos turpinājās Latvijas čempionāts badmintonā jauniešiem vecuma grupās U-11, U-15 un U-19. Sacensībās Siguldas Sporta skolas un Siguldas badmintona kluba jaunie spēlētāji.

Panākumus atkārtoja Anna Kupča, izcīnot uzvaras vienspēlēs un dubultspēlēs kopā ar Anniju Rulli-Titavu šoreiz vecuma grupā U19. Tādējādi Anna Kupča ir kļuvusi par šī gada četrkārtēju valsts čempioni.

Tāpat par Latvijas čempionēm kļuva Laura Lencēviča vienspēlēs meitenēm vecuma grupā U-11 un dubultspēļu pāris Anete Priedniece, Madara Mackēviča vecuma grupā U-15.

Sudraba medaļas izcīnīja Nikola Muķiele vienspēlēs, Madara Mackēviča pārī ar Valkas spēlētāju Prohoru Dobrovoļski vecuma grupā U-15. Tāpat vecuma grupā U-19 jauktajās dubultspēlēs sudrabs Artai Priedniecei kopā ar Talsu pārstāvi Patriku Kandi. Latvijas vicečempione vienspēlēs vecuma grupā U-19 – Annija Rulle-Titava.

Bronzas medaļas Nikolai Muķielei dubultspēlēs kopā ar rīdzinieci Līnu Leimani un Anetei Priedniecei vienspēlēs.

Vienspēlēs vēl Renārs Kārkliņš (U-11) un Leila Anna Siliņa ierindojās 4. vietā ceturtajā, Madara Mackēviča sestajā, Elizabete Apsīte – 8., Liveta Birzgale – 10., Klāvs Geiba – 12. un Daniels Kubliņš – 13., Arta Priedniece 6. vietā.

Dubultspēlēs Elizabete Apsīte, Liveta Birzgale piektās, Klāvs Geiba, Daniels Kubliņš (U-15 grupa) 4. vieta un Paula Mackēviča kopā ar valmierieti Danu Bortkēviču arī 4. vietā.

Kopumā Siguldas badmintona kluba un Siguldas Sporta skolas spēlētāji Latvijas 2021. gada jauniešu čempionātā badmintonā izcīnītas 12 zelta, deviņas sudraba un astoņas bronzas medaļas.

Sacensību rezultātu tabula skatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi