×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-04
Aizvadītas Latvijas kausa sezonas noslēguma sacensības “Siguldas rudens”

Sestdien, 2. oktobrī, notika jau par tradīciju kļuvušās Latvijas kausa sezonas noslēguma sacensības “Siguldas rudens”, kuras šogad norisinājās jau 49. reizi. Vīru elitē pirmo un vienīgo uzvaru šosezon izcīnīja Kristaps Jaudzems (Saldus OK), bet starp dāmām labākā bija Aija Skrastiņa (Briksnis SK).

“Siguldas rudens” ir vienas no divām sacensībām Latvijas kausa kalendārā, kas notiek ar kopējo startu. Uzvar tas, kurš finišu sasniedz pirmais, tāpēc šīs sacensības vienmēr sezonas noslēgumā piešķir īpašu azartu tajās grupās, kur notiek izšķirošās cīņas par vietām Latvijas kausa kopvērtējumā.

Elites grupās Latvijas kausa ieguvēji Līga Valdmane (ZVOC-VBSS) un Mārtiņš Sirmais (Meridiāns/CPSS/Pārgauja) bija savas līderu pozīcijas nodrošinājuši jau septembrī, taču cīņas par godalgām “Siguldas rudenī” bija ne mazāk aizraujošas.

Vīru elitē uzvaras liktenis izšķīrās tikai distances pēdējos metros, kur Kristaps Jaudzems bija 4 sekundes ātrāks par 2. vietas ieguvēju Aināru Drozdu (Meridiāns/CPSS/Pārgauja), bet 3. vieta – Valteram Reneslācim (Ogre OK/SC).

Arī dāmu konkurencē cīņa par uzvaru izvērtās sīva starp Aijai Skrastiņu un 2. vietas ieguvēju Iritu Puķīti (Kāpa OK). Vēl pie desmitā punkta Irita Puķīte bija līdere, taču uz nākamajiem 2 punktiem kopā kļūdījās uz vairāk kā 2 minūtēm, ļaujot Aijai Skrastiņai finišēt ar minūtes un 20 sekunžu pārsvaru. Savukārt 3. vieta Laurai Puķītei (Kāpa OK).

9. oktobrī Līgatnē Latvijas čempionātā nakts orientēšanās tiks sadalītas vēl pēdējās šī gada Latvijas čempionātu medaļas, bet 17. oktobrī Ogrē notiks sezonas noslēdzošais Latvijas stafešu kausa posms “Daugavas kauss”.

Siguldas rudens rezultātus meklē šeit.

Sacensības norisinājās ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi