×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-12
Siguldas badmintonistiem sasniegumi Latvijas čempionātā badmintonā

Jau trešo nedēļas nogali pēc kārtas Latvijā norisinājās dažādu vecuma grupu jauniešu un pieaugušo čempionāti badmintonā. Šoreiz Talsos medaļas sadalīja spēcīgākie Latvijas badmintona spēlētāji, tostarp arī Siguldas badmintona un Sporta skolas audzēkņi.

Aizvadītājās sacensībās par divkārtēju valsts čempioni kļuva Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas spēlētāja Jekaterina Romanova, aizstāvot pagājušā gada čempionu titulu jauktajās dubultspēlēs, kas gūts kopā ar kluba biedru Teodoru Kerimovu, un sieviešu dubultspēlēs, kļuva jau par pieckārtēju Latvijas čempioni. Savukārt šajā čempionātā tituls gūts kopā ar jauno badmintonisti Annu Kupču, kurai šī bija jau piektā zelta medaļa pēdējo trīs nedēļu laikā, summējot arī jauniešu turnīros iegūtos titulus.

Toties Kārlim Vidasam un Paulam Gureckim šoreiz neizdevās nosargāt pagājušā gada čempionu laurus dubultspēlēs vīriešim, sīvā cīņā piekāpjoties pieredzējušajiem Edijam Līviņam un Tomam Preinbergam no Rīgas.

Bronzas godalgas izcīnīja Monika Radovska pārī ar RBS/RSP pārstāvi Kristīni Šeferi sieviešu dubultspēlēs, Artūrs Akmens un Anna Kupča vienspēlēs, vīru dubultspēlēs Teodors Kerimovs, Ardis Daniels Bedrītis un jauktais pāris Ardis Daniels Bedrītis, Anna Kupča.

Siguldas sportistu jauktajam pārim Artūram Akmenim un Annijai Rullei-Titavai 4. vieta, tāpat kā Artai Priedniecei vienspēlēs un pārī ar Amandu Azarovu dubultspēlēs sievietēm.

No jauniešiem, kas startēja pieaugušo klasē, jāatzīmē pāra Madara Mackēviča, Anete Priedniece 8. vieta dubultspēlēs sievietēm, kā arī Nikolas Muķieles devītā pozīcija kopā ar rīdzinieci Elzu Zitāni.

Plašāka informācija un rezultāti skatāmi šeit, bet fināla spēļu Televīzijas translācijas pieejama šeit

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas Badmintona nodaļas treneris

Ainārs Gureckis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi