×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-12
Siguldas 1. pamatskolas skolēni vēro cirka izrādi “Alise Brīnumzemē”

Kultūrizglītības programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros Siguldas 1. pamatskolas 5.–9. klašu skolēni vēroja iluzionistu Daces un Enriko Pecolli radīto cirka izrādi “Alise Brīnumzemē”. Vienmēr aktuālais Luisa Kerola darbs “Alise Brīnumzemē” iedzīvināts krāšņā un aizraujošā cirka mākslas notikumā – izrādē, kas radīta Latvijā un pieprasīta pasaulē.

Izrāde bija bagāta ar specefektiem, arī skolēniem bija pozitīvas atsauksmes. Dažiem audzēkņiem bija aizraujoši redzēt piena dūmu paklāju, krāsaino burbuļu šovu un citus vizuālos brīnumus. Digitālā izrādes formāta priekšrocība bija tā, ka cirka izrādi varēja noskatīties kopā ar ģimeni, ko arī skolēni dažās ģimenēs izmantoja.

Informāciju sagatavoja:
projekta “Latvijas skolas soma” koordinatore Siguldas 1. pamatskolā
Laila Biteniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi