×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-14
Deviņi Siguldas novada jaunieši saņēmuši Vītolu fonda stipendiju

Pateicoties vairāk nekā 200 ziedotājiem no Latvijas, Amerikas, Austrālijas, Kanādas, Lielbritānijas, Venecuēlas un Zviedrijas, jaunajā mācību gadā ar Vītolu fonda stipendijām Latvijas augstskolās studē 825 studenti, tostarp 9 Siguldas novada jaunieši. Gada laikā stipendijās plānots izmaksāt vairāk nekā 1,5 miljonus eiro.

Atbalstot Latvijas jauniešus ceļā uz izcilību, 2021./2022. mācību gadā stipendijas no Siguldas novada saņēmuši: Dairis Rihards Irbe, Alise Anna Stīpniece, Roberts Rasums, Pauls Daugulis, Andris Freibergs, Annija Vītoliņa, Madis Tahtahunovs, Solveiga Ozolniece un Irbe Elizabete Krekle.

Pieteikšanās Vītolu fonda administrētajām stipendijām nākamajam studiju gadam sāksies 2022. gada 1. februāra un turpināsies līdz 1. martam. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Vītolu fonds reģistrēts 2002. gadā, tā dibinātāji ir Vilis un Marta Vītoli. Fonds sniedz iespēju līdzcilvēkiem un uzņēmumiem atbalstīt Latvijas nākotnei un talantīgus jauniešus. Fonds piešķirt savas un administrē citu ziedotāju stipendijas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi