×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-14
Siguldas novada bibliotēkās turpina apkalpot reģistrētos lietotājus

Siguldas novada bibliotēka informē, ka visās novada bibliotēkas turpina apkalpot visus reģistrētos bibliotēkas lietotājus. Ar Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu ir pieejami visi pakalpojumi. Savukārt apmeklētāji, kuriem nav sadarbspējīga Covid-19 sertifikāta, bibliotēku var apmeklēt tikai ar iepriekšēju pieteikumu un tajā ir iespēja saņemt un nodot vēlamās grāmatas, kā arī lietot bibliotēkas pieejamos datorus.

Apmeklētāju skaits bibliotēkas telpās ierobežots līdz 15 apmeklētājiem, ievērojot 2 metru distanci. Klientu apkalpošanas zālē ir izvietoti roku dezinfekcijas līdzekļi apmeklētājiem. Atrodoties bibliotēkas iekštelpās, obligāta ir sejas masku valkāšana, nosedzot gan muti, gan degunu.

Tomēr ārkārtas situācijas laikā Siguldas novada bibliotēka aicina visus izvērtēt nepieciešamību pēc klātienes pakalpojumiem un izmantot attālināto izdevumu rezervāciju elektroniskajā kopkatalogā. Reģistrētam lietotājam ir iespēja attālināti pasūtīt grāmatas, saņemot tās klātienē bibliotēkā, kā arī izmantot elektroniskos resursus (abonētās datubāzes) un lasīt 3td.lv e-grāmatu bibliotēkā.

Kā reģistrēties bibliotēkā attālināti:

  • autentificējoties ar latvija.lv piedāvātajām iespējām, jāatver Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv sadaļa “E-pakalpojumi” un jāaizpilda iesniegums “Jauna lietotāja reģistrācija Siguldas novada bibliotēkā”;
  • divu darbdienu laikā uz reģistrācijas iesniegumā norādīto e-pasta adresi tiks atsūtīti autorizācijas dati. Ar šiem datiem attālināti var pasūtīt grāmatas un citus izdevumus Siguldas novada bibliotēku E-katalogā profilā “Mana bibliotēka”, lasīt 3td.lv e-grāmatu bibliotēkā un izmantot citus attālinātos resursus.


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi