×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-14
Mālpilieši piedalās Erasmus+ programmas projekta starptautiskā sanāksmē Polijā

Mālpils pagasta pārvalde turpina 2019. gadā uzsāktā Erasmus+ programmas projekta “Kultūras mantojuma loma un iespējas starppaaudžu izglītībā” īstenošanu, kurā sadarbībā ar partneriem no Čehijas, Francijas, Polijas un Austrijas piedalās dažādas. No 4. līdz 9. oktobrim mālpiliešu grupa piedalījās starptautiskajā sanāksmē Piotrkow Trybunalski pilsētā Polijā, kur iepazinās ar senioru neformālās izglītības organizēšanas pieredzi un piedalījās dažādās mācību aktivitātēs saistībā ar projekta tēmām. Līdztekus projekta pasākumiem katrs dalībnieks ieguva arī savā turpmākajā profesionālajā darbībā izmantojamu pieredzi.

Aizvadītajā sanāksmē projekta partneri dalījās ar paveikto kopš projekta uzsākšanas. Koronavīrusa Covid-19 izaicinājumu dēļ vairāk kā gadu nebija iespējami starptautiski pasākumi, ļoti daudz tika paveikts katrā organizācijā uz vietas. Mālpilī tika organizēta izstādes “Ziedi manā albumā” un “Lietu un vietu biogrāfijas”, kā arī apkopoti un tulkoti projekta pirmajā gadā veikto aktivitāšu materiāli – senioru un jauniešu kopīgi gatavotās ēdienu receptes, lietišķās mākslas izstādes katalogs un Mālpils tūrisma objektu apraksti.

Projekts turpināsies līdz 2022. gada 31. augustam un tā mērķis ir iepazīt visu partnervalstu kultūras mantojuma sabiedriskās un izglītojošās vērtības un tā saglabāšanas un turpmākas izmantošanas iespējas senioru izglītībā. Visi projekta partneri, veicot nelielus pētījumus, materiālu apkopošanu un prezentēšanu izstādēs, piedaloties radošās praktiskajās darbnīcās par šīm tēmām, mācību ekskursijās un citos pasākumos, kopīgi īsteno aktivitātes, lai attīstītu un iepazītu dabas, kulināro, amatniecības un lauksaimnieciskais mantojumus.

Mālpils pagasta pārvaldes Erasmus+ programmas projekta “Kultūras mantojuma loma un iespējas starppaaudžu izglītībā” materiāli skatāmi šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi