×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-15
“Clean R” aicina izmantot vietnes “mans.cleanr.lv” sniegtās iespējas

Lai nodrošinātu ērtāku informācijas apriti un atvieglotu pakalpojumu pārvaldību, vides pakalpojumu uzņēmums “Clean R”, kas atkritumu apsaimniekošanu nodrošina Inčukalna pagastā, ir izveidojis pašapkalpošanās vietni “mans.cleanr.lv”. Ar tās palīdzību ikviens klients var pieteikt jaunu pakalpojumu, mainīt nepieciešamo atkritumu konteineru skaitu, to izvešanas biežumu vai dienu.

Vietnē iespējams aplūkot atkritumu izvešanas grafiku, atcelt un pieteikt izvešanu, kā arī izsekot līdzi, kurā laikā izvesti atkritumi. Savukārt gadījumā, ja konteiners nav izvests, ar vietnes palīdzību iespējams saņemt informāciju par neizvešanas iemesliem, kas vienmēr tiek arī dokumentēts fotogrāfijās, parādot, kādēļ to nebija iespējams veikt.

Tāpat pašapkalpošanās portālā jebkurā laikā var apskatīt savu līgumu vai ar tā starpniecību noslēgt jaunu līgumu, pievienot papildu pakalpojumus, papildu adreses, samaksāt rēķinus, kā arī vienuviet iegūt nepieciešamo informāciju par atkritumu apsaimniekošanu.

Vietne “mans.cleanr.lv” izstrādāta, lai lielāko daļu jautājumu varētu noskaidrot pēc iespējas ātrāk. Ja tomēr atbildi neizdodas iegūt uzreiz, klients jebkurā brīdī var apskatīt savu pieteikumu vēsturi un sekot līdzi to apstrādei, precīzi nosakot, kurā izpildes posmā bijusi aizķeršanās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi