×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-18
Fischer slēpošanas centrā noslēgusies vasaras sezona

Fischer slēpošanas centrā šī vasaras sezona bijusi aktīva gan sacensību, gan ikdienas treniņu ziņā. No maija līdz oktobra vidum visiem Siguldas novada iedzīvotājiem bija iespēja apgūt rollerslēpošanas prasmes kopā ar treneriem Eiropas Savienības projekta bezmaksas nodarbībās. Kopumā aizvadīta 21 nodarbība ar 167 dalībniekiem. Savukārt novada mazākajiem četras reizes nedēļā tika organizēti vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi, lai radinātu bērnus pie regulāras fiziskās slodzes un veicinātu vispārējo fizisko attīstību. Kopumā šajā vasarā notika 59 treniņi bērniem no 4 līdz 8 gadu vecumam ar 313 dalībniekiem.

Šovasar Fischer slēpošanas centrā norisinājās arī vairākas nacionāla un vietējā līmeņa sacensības, tādas kā FIS “Latvijas Čempionāta Rollerslēpošanā 2021” 3. posms, “16. Vasaras spēles volejbolā”, Latvijas un Lietuvas čempionāts MTB Olimpiskajā krosā, Latvijas čempionāta triālā, 1. posms, “Nakts TrailRace 2021”, MTB “Granfondo 2021” un “S!-Velo 2021” riteņbraukšanā un “S!-Skate 2021” skrituļslidošanā un rollerslēpošanā.

Fischer slēpošanas centra servisa ēka no 17. oktobra ir slēgta, lai sagatavotos ziemas sezonai. Starplaikā trase un meža trases ir pieejamas ikdienas treniņiem. Aktuālā informācija par izmaiņām un darba laikiem tiks publicēta tīmekļa vietnē un Fischer slēpošanas centra Facebook lapā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi