×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-18
Informācija par atkritumu nodošanu Krimuldas pagasta “ZAAO” EKO laukumā

Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā, SIA “ZAAO” turpina klientu apkalpošanu, ievērojot noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus savu darbinieku un klientu veselībai.

Sadzīves atkritumu konteineru, šķiroto atkritumu konteineru tukšošana un citi atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumi tiek sniegt atbilstoši plānotajam grafikam. EKO kastes daudzdzīvokļu namos tiek tukšotas tikai tad, ja iedzīvotāji paši nevar tās iztukšot pie mājas esošajā iepakojuma konteinerā, šķiroto atkritumu kastes biroju iekštelpās netiek tukšotas. Saņemot nolietotas elektrotehnikas savākšanas pakalpojumu, tā jānovieto iepriekš sarunātā, brīvi piebraucamā vietā ārpus savas dzīvojamās vai darba telpas.

Siguldas novada Krimuldas pagasta “ZAAO” EKO laukums turpina ikdienas darbu, nodrošinot iedzīvotājiem dažādu pārstrādei derīgu materiālu nodošanu.

  • Krimuldas pagasta EKO laukumā bez maksas var nodot pudeļu un burku, logu stiklu, papīru, kartonu, noteikta veida polimērus, PET pudeles, metālu, lietošanai derīgus apavus un tekstila izstrādājumus, kā arī nolietotu sadzīves elektrotehniku. 
  • Ierobežotā apjomā iespējams nodot vieglo automašīnu riepas (līdz 4 gab. no viena iedzīvotāja gada laikā), luminiscentās spuldzes (līdz 10 gab. gadā no vienas mājsaimniecības), krāsu iepakojumu (līdz 10 litri gadā no vienas mājsaimniecības).
  • Iedzīvotājiem, kuriem ir tiešais līgums par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, ir iespēja lielgabarīta un būvniecības atkritumus nodot ar pēcapmaksu. Daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem minēto atkritumu nodošanas iespējas jārisina ar savu māju apsaimniekotājiem, kuri sazinās ar “ZAAO” par pakalpojuma veidiem. Iedzīvotājiem, kuri līdz šim nav “ZAAO” klienti, lielgabarīta un būvniecības atkritumu nodošana EKO laukumos jāatliek uz laiku, kamēr valstī uzlabosies epidemioloģiskā situācija.
  • BIG-BAG maisus klienti, kuriem ir līgums ar “ZAAO”, var saņemt EKO laukumos, bet klientiem, kuriem līguma nav, izsniegšanas nepieciešamība ir iepriekš telefoniski jāsaskaņo ar “ZAAO” Valmieras biroju, zvanot uz tālruņa numuru 29225862 un vienojoties par to izsniegšanas vietu un laiku.

Apmeklējot EKO laukumus, obligāti jālieto mutes un deguna aizsargmaskas. Visi materiāli jānodod ieturot 2 m distanci no EKO laukuma pārziņa un nosaucot nepieciešamos reģistrācijas datus.

EKO laukumos klientu konsultācijas iespējamas tikai to āra teritorijās, jaunus līgumus iespējams slēgt tikai attālināti, sazinoties ar “ZAAO” biroju Valmierā, zvanot 64281250 vai rakstot e-pastu uz adresi zaao@zaao.lv. EKO laukumos pašlaik nav iespējams norēķināties par pakalpojumiem ar skaidru naudu, piemēram, par atvestajiem būvniecības, zaļajiem, lielgabarīta atkritumiem.

Informācija par plānoto pakalpojumu sniegšanas grafiku un norēķiniem pieejama klientu elektroniskajā sistēmā www.zaao.lv zem pogas Klientiem. Līgumu noslēgšana tiek kārtota ar Latvijas Pasta starpniecību vai caur elektroniskā paraksta sistēmu.

Īpašas nepieciešamības gadījumā, izvēloties klātienes apmeklējumu Valmiera birojā, tas iespējams iepriekš piesakoties, zvanot uz tālruņa numuru 64281250, un apmeklējuma reizē uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu.

Papildus SIA “ZAAO” vērš uzmanību, ka medicīniskie atkritumi un individuālās aizsardzības līdzekļi nedrīkst nonākt šķirošanas konteineros! Mājsaimniecībām, kurās ir slimnieki ar vīrusu “Covid-19”, atkritumus jāizmet sadzīves atkritumu konteinerā, iesaiņotus dubultā aizsietā maisā.

 

Informāciju sagatavoja:
SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību vadītāja
Zane Leimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi