×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-19
Mālpils vidusskola piedalās Erasmus+ projekta starptautiskā sanāksmē

No 10. līdz 15. oktobrim Čehijas partnerskolā Pardubicē notika projekta “EDC_Every Drop Counts” jeb “Katra lāse skaitās” kārtējā starptautiskā sanāksme. Tajā piedalījās pieci Mālpils vidusskolas skolēni un divas skolotājas. Sanāksme norisinājās izglītības iestādē, kas specializējas eksaktajās zinātnēs, tādēļ programmā tika iekļauti dažādi eksperimenti skolas laboratorijās.

Viena no projekta tēmām ir “Ūdens strādā mūsu labā”, apgūstot šo tēmu, projekta dalībnieki apmeklētāja dažādu laikmetu pilsētas ūdensapgādes objektus un uzklausīja nozares profesionāļu stāstījumus. Tāpat Čehijas partnerskola bija sagatavojuši arī sportiskas aktivitātes saistībā ar ūdeni, kurās bija nepieciešams strādāt grupās. Darbojoties kopā ar citu valstu skolēniem, pārstāvji no Mālpils vidusskolas pilnveidoja ne vien iepriekš gūtās zināšanas dažādos mācību priekšmetos, bet arī prasmes strādāt komandā un sadarboties ar citu valstu skolēniem.

Projekts turpinās līdz mācību gada beigām, līdztekus vietējiem pasākumiem katrā skolā, tiek plānotas vairākas starptautiskās sanāksmes arī Latvijā, Lietuvā un Itālijā. Projekta “EDC_Every Drop Counts” jeb “Katra lāse skaitās” materiāli skatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi