×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-20
Dzimtsarakstu nodaļa pakalpojumus klātienē sniedz pēc iepriekšēja pieraksta

Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa, ievērojot vispārīgās epidemioloģiskās drošības prasības un vadoties pēc principa, ka pamatā pakalpojumu sniegšana tiek nodrošināta attālināti, klātienē sniedzot tos pakalpojumus, kurus attālināti sniegt nav iespējams, no 11. oktobra klātienē nodrošina pakalpojumu sniegšanu apmeklētāju pieņemšanas laikos tikai pēc iepriekšēja pieraksta, piesakoties pa tālruni 67385829, 67973300 vai 66912901, vai 29252960 (Krimuldas pagasts).

Pakalpojumus klātienē iespējams saņemt Siguldā, Pils ielā 16 un Krimuldas pagastā, Raganā, Parka ielā 1. Mālpils pagastā plānots uzsākt apmeklētāju pieņemšanu no 16. novembra.

Dzimtsarakstu nodaļa klātienē sniedz tikai šādus pakalpojumus:

  • bērna dzimšanas fakta reģistrācija;
  • miršanas fakta reģistrācija;
  • laulības reģistrācija.

Apmeklētāju pieņemšanas laiki:

  • otrdienās plkst. 10.00–13.00, 14.00–17.00;
  • trešdienās plkst. 8.00–13.00;
  • ceturtdienās plkst. 14.00–18.00;
  • piektdienās plkst. 9.00–11.00.

Vienlaikus iestāde informē, ka laulības reģistrācija Dzimtsarakstu nodaļā iespējama:

  • ja visas personas ir vakcinētas vai pārslimojušas ar Covid-19 infekciju iekštelpās var reģistrēt laulību, lietojot sejas masku, ievērojot 2 metru distanci, uzrādot vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu;
  • ja kāda no personām nav vakcinēta, nav pārslimojusi Covid-19 infekciju, iekštelpās var reģistrēt laulību, klātesot tikai abiem laulātajiem, 2 lieciniekiem un dzimtsarakstu nodaļas amatpersonai, lietojot sejas maskas un ievērojot 2 metru distanci.

Pakalpojumus attālināti var saņemt tīmekļa vietnē www.latvija.lv vai e-pastā, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi