×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-21
Veselības dienas klātienē nenotiks; aicinām piedalīties tiešsaistes un individuālās aktivitātēs

Ņemot vērā izsludināto ārkārtējo situāciju valstī, kā arī medicīnas jomas speciālistu noslodzi šajā laikā, 29.–31. oktobrī plānoto Veselības dienu aktivitātes klātienē, tostarp ārstu konsultācijas un iespēja veikt dažādus eksprestestus, tiek pārceltas uz nākamo gadu. Tomēr novadnieki aicināti rūpēties par savu veselību individuālās aktivitātēs – tiešsaistē vingrot kopā ar Siguldas Sporta centra treneri Faniju Šitcu, piedalīties Diānas Zandes tiešsaistes lekcijā vai virtuālajā izaicinājumā, ko var veikt individuāli.

Veselības dienas iesāksies ar virtuālo izaicinājumu lietotnē “Strava”. Oktobra pēdējās nedēļas garumā – no 25. līdz 31. oktobrim – ikviens var izaicināt sevi, ģimeni, draugus vai kaimiņus uz azartisku sacensību, krājot savu veikto aktivitāšu kilometrus. Piedalīties var gan skriešanas entuziasti, gan nūjotāji, gan tie, kas labprātāk dodas pastaigās. Veikto distanču uzskaite notiks bezmaksas mobilajā lietotnē “Strava”.

Lai uzsāktu dalību virtuālajā izaicinājumā, ir nepieciešams mobilajā lietotnē “Strava” atrast klubu “Veselības dienas Siguldas novadā” un tajā piereģistrēties. Lai uzskaitītu savus veiktos kilometrus, var izmantot tikai mobilo tālruni ar lietotni “Strava”, bet, izmantojot viedpulksteni, to ir nepieciešams savienot ar lietotni. Aicinām ņemt vērā, ka tikai “Veselības dienas Siguldas novadā” reģistrētie biedri piedalīsies virtuālajā izaicinājumā, tāpēc aicinām tajā reģistrēties pirms sava pirmā skriešanas, nūjošanas vai soļošanas treniņa, lai visi kilometri tiek pieskaitīti. Dalība izaicinājumā ir bez maksas. Izaicinājuma dalībnieki, kuri būs skrējuši, nūjoši vai soļojoši vismaz 1 kilometru, piedalīsies loterijā un varēs laimēt balvas no Siguldas novada pašvaldības.

29. oktobrī plkst. 10.00 uz nelielu izkustēšanos aicinās Siguldas Sporta centra trenere Fanija Šitca, kura tiešsaistē, platformā YouTube un vietnē Facebook, parādīs vieglus vingrojumus sēdoša darba darītājiem un skolēniem. Vingrojumi 15 minūtēs palīdzēs uzlabot ķermeņa tonusu un veicinās koncentrēšanās spējas turpmākajam darbam. Videoieraksts tiks saglabāts un būs pieejams arī turpmāk, lai izkustēšanās saspringta darba vai mācību laikā kļūtu par ikdienas ieradumu.

Savukārt 29. oktobrī plkst. 18.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas paspārnē esošā mūžizglītības iniciatīva “Lielo ģimnāzija” aicina uz Diānas Zandes lekciju tiešsaistē “Vienkārši par sarežģīto pusaudzi”. Lekcijā tiks iezīmēti pusaudža vecuma posmam raksturīgie izaicinājumi un būtiskākie attīstības stūrakmeņi, kas ļaus pārdomāt, kā labāk izprast, atbalstīt un motivēt savus jauniešus un kā sekmīgāk sarunāties ar pusaudzi, lai viņš ieklausītos. Tiešsaistes lekcija norisināsies platformā Zoom. Reģistrācija tiešsaistes lekcijai norisinās, aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju Latvijā, Veselības dienas, iespēju robežās saglabājot plānoto programmu, plānots pārcelt uz nākamo gadu. Aicinām sekot līdzi informācijai pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.

Aicinām novadniekus atbildīgi izturēties pret valstī noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem un šīs aktivitātes veikt individuāli!

Daļa aktivitāšu tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi