×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-21
No 21. oktobra izmaiņas Siguldas Sporta centra darbībā

Saskaņā ar izsludināto ārkārtējo situāciju valstī, no 21. oktobra Siguldas Sporta centrs būs slēgts, tajā skaitā nenotiks arī grupu nodarbības ārā.

Sporta centrs informē, ka visi peldētapmācības skolas, Spēka zāles, peldbaseina un grupu nodarbību abonementi līdz ierobežojumu atcelšanai tiks iesaldēti. Savukārt dāvanu kartes, neatkarīgi vai termiņš ir beidzies vai nav, tiks pagarinātas līdz 2022. gada 31. maijam.

Mājsēdes laikā joprojām ir jāturpina rūpēties par savu veselību, tapēc tāpat kā aizvadītajā gadā aicinām visus būt aktīviem un sportot mājas, ģimenes lokā kopā ar mūsu treneriem. Sportgribētāji aicināti izvēlies sev piemērotāko nodarbību, sagatavo vietu vingrošanai:

Siguldas Sporta centrs turpinās sniegt savus pakalpojumus Latvijas pieaugušo izlases (komandu sporta spēlēs – arī junioru izlašu sportistu vecumā no 16 gadiem), Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistiem, kā arī komandu sporta spēļu starptautisko un augstāko līgu komandu profesionālajiem sportistiem (personas, kuras uz darba līguma pamata un par nolīgto samaksu gatavojas sporta sacensībām un piedalās tajās) treniņus epidemioloģiski drošā vidē, kā arī pieaugušo izlašu (tai skaitā ārvalstu) sportistiem oficiālos treniņus, kas saistīti ar gatavošanos dalībai 2022. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs.

Sporta diagnostika turpinās sniegt savus pakalpojumus, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās:

Paldies visiem Siguldas Sporta centra uzticamajiem klientiem par sapratni un ierobežojumu ievērošanu šajā pārmaiņu laikā. Saudzēsim sevi, esam labā noskaņojumā un turpinam aktīvi sportot mājās un brīvā dabā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi