×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-21
Pašvaldības policija veiks pastiprinātu kontroli ārkārtējās situācijas laikā

Pašvaldības policija atgādina, ka  no 21. oktobra līdz 15. novembrim no plkst. 20.00 līdz 05.00 valstī noteikta komandantstunda, kuras laikā ir jāuzturas savā dzīvesvietā. Ārpus mājsaimniecības atļauts atrasties tikai ar attaisnojošu iemeslu un tikai ar aizpildītu pašapliecinājumu.

Pašapliecinājuma formas latviešu, krievu un angļu valodās lejupielādei pieejamas šeit. Siguldas novada Pašvaldības policija atgādina, ka pašapliecinājums jāaizpilda pirms došanās ārpus darba vietas vai dzīvesvietas.

Par ārkārtējās situācijas vai izņēmuma stāvokļa laikā noteikto ierobežojumu vai aizliegumu pārkāpšanu piemēro naudas sodu fiziskajai personai no divām līdz četrsimt naudas soda vienībām (no 10 līdz 2 000 eiro).

Pašvaldības policija informē, ka veiks pastiprinātu drošības un noteikto ierobežojumu uzraudzību, kā arī pateicas visiem Siguldas novada iedzīvotājiem, kuri apzinīgi ievēro ārkārtējā situācijā noteiktos ierobežojumus, lai mazinātu Covid-19 vīrusa izplatību.

Lai nepieciešamības gadījumā sazinātos ar Siguldas novada Pašvaldības policiju, iedzīvotāji ir aicināti izmantot šādas saziņas formas:

  • diennakts dežūrtālrunis 26160288;
  • Siguldas mobilā lietotne, sadaļa “Ziņo Pašvaldības policijai”;
  • oficiālais e-pasts policija@sigulda.lv;
  • sekretariāta informatīvais tālrunis darba laikā 67972008 (kvalitātes nolūkos sarunas tiek ierakstītas);
  • ārkārtējās situācijas laikā iesniegumus iespējams ievietot pastkastē pie ieejas Pašvaldības policijas telpās Ausekļa ielā 6, Siguldā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi