×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-10-25
Siguldas badmintonisti startē un gūst panākumus jauniešu turnīrā Dānijā

Vairāki Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas spēlētāji startēja plašā starptautiskā badmintona turnīrā “Victor Denmark Junior” jauniešiem Dānijas pilsētā Odensē. Sacensībās startēja vairāk nekā 700 jaunie spēlētāji vecuma grupās no U-9 līdz U-19. Spēles vienlaikus risinājās piecās lielās sporta zālēs.

Turnīrā vislabāk veicās Annai Kupčai, kurai izcīnīta gogpilnā 3. vieta vienspēlēs jaunietēm U-19M grupā, kas ir turnīra spēcīgākā grupa. Anna pārliecinoši uzvarēja savu apakšgrupu un pēc tam arī astotdaļfināla spēles un ceturtdaļfinālus, bet pusfinālā 3  setos jauniete piekāpās dānietei. Savukārt Artai Priedniecei šajā kategorijā 37. pozīcija. Dubultspēlēs jaunietēm U-19M grupā, gan spēlējot ar dažādām pāriniecēm, Annai un Artai gūta dalīta 7. vieta.

Vecuma grupā U-15A vienspēlēs meitenēm 5. vietu izcīnīja Madara Mackēviča, bet Anetei Priedniecei – 31. vieta. Apvienojoties pārī, meitenēm U-15M grupas dubultspēlēs gūta 9. vieta.

Odensē paralēli notika arī pasaules reitinga turnīrs ar 850 000 ASV dolāru balvu fondu “Victor Denmark Open 2021” ar pasaules labāko spēlētāju līdzdalību, kuru ir iespējams klātienē apmeklēt arī jauniešiem.

Rezultātu tabulas skatāmas šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi