×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-02
Veselības dienu virtuālajā izaicinājumā kopā veikti vairāk nekā 2000 kilometru

Aizvadītās nedēļas laikā ikvienam Siguldas novada iedzīvotājam bija iespēja piedalīties virtuālajā Veselības dienu izaicinājumā mobilajā lietotnē “Strava”. Kopā izaicinājumā piedalījās 63 dalībnieki, kas skrienot, nūjojot vai ejot kopā veica 2059,2 kilometrus, kas ir tikpat, cik desmit reižu apiet apkārt jaunajam Siguldas novadam.

Izaicinājuma laikā visvairāk kilometrus sakrājis kāds skrējējs, kurš nedēļas laikā noskrējis 100,4 kilometrus, bet vienā reizē lielāko distanci – 59,02 kilometrus – veicis cits skrējējs. Savukārt katru dienu ejot, lielākais kilometru skaits sakrāts kādai novadniecei, kas kopā nogājusi 93,66 kilometrus. Aktīvākā diena novadnieku vidū bijusi sestdiena, 30. oktobris, kad vienas dienas laikā kopumā veikti 462,47 kilometri.

Visbiežāk aizvadītās nedēļas laikā priekšroka tika dota iešanai, bet daudzi izvēlējās arī skriešanu. Lai arī šajā reizē izaicinājumā iedzīvotāji tika aicināti skriet, nūjot un iet, arī daži riteņbraucēji ir tajā atzīmējušies ar kopā veiktiem 145,96 kilometriem, līdz ar to riteņbraukšana varētu tikt iekļauta nākamajā virtuālajā izaicinājumā.

Ikviens, kas izaicinājumā veica vismaz vienu kilometru, piedalījās arī loterijā. Izlozes rezultātā dāvanas no Siguldas novada pašvaldības ieguva Frīda Saļņikova, Santa Šemete un Andreta Līvena, savukārt Siguldas Sporta centra dāvanu karti – Evija Pļavinska un Guna Grube. Lai vienotos par balvas saņemšanu, aicinām rakstīt uz e-pasta adresi madara.akmentina@sigulda.lv.

Pateicamies iedzīvotājiem par aktīvo dalību virtuālajā izaicinājumā un aicinām fiziskās aktivitātes veikt arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi