×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-15
No 15. novembra atsākas Peldētapmācības skolas nodarbības

Siguldas Sporta centrs un Peldētapmācības skola informē, ka atsāk darbību ar 15. novembri “zaļajā režīmā”. Pēc Ministru kabineta rīkojuma Nr. 720 un Ministru kabineta noteikumiem Nr. 662 Peldētapmācības skolas grupu nodarbības drīkst apmeklēt bērni pirmsskolas vecumā ar vecākiem, kuriem ir sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts – vakcinācijas vai pārslimošanas digitālais Covid-19 sertifikāts. Tāpat peldēšanas nodarbības varēs apmeklēt skolas vecuma bērni līdz 11 gadiem, uzrādot izglītības iestādes veiktos testus drukātā vai digitālā veidā, kā arī bērni no 12 gadiem ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kas jāuzrāda kopā ar personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte, skolēniem der arī skolēnu apliecība) pirms katras nodarbības klientu apkalpošanas speciālistiem.

Papildus Sporta centrs informē, ka iepriekš iegādātie Peldētapmācības skolas abonementi tiks aktivizēti brīdī, kad tiks atsākts nodarbību apmeklējumus.

Savukārt ūdens aerobikas nodarbības pie Anitas Baumanes un Diānas Treijas notiks ar samazinātu apmeklētāju skaitu grupā – tās tiks organizētas līdz 10 personām grupā. Siguldas Sporta centrs aicina laicīgi rezervēt savu apmeklējumu, izmantojot mobilo aplikāciju “Bookla”.

Siguldas Sporta centrs atgādina, ka, ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte, skolēniem der arī skolēnu apliecība). Visās telpās obligāti ir jālieto sejas un deguna aizsargmaska līdz sportošanas zonai (Spēka zālei, peldbaseinam, Vingruma zālei vai TRX zālei) un jāievēro distancēšanās.

Vienlaikus Siguldas Sporta centrs informē, ka 18. un 19. novembrī Siguldas Sporta centrs darbosies brīvdienu režīmā un grupu nodarbības nenotiks.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi