×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-22
Noslēdzies tautas orientēšanās seriāls “Siguldas Kompass 2021”

Aizvadītāja nedēļas nogalē noslēdzies tautas orientēšanās seriāls “Siguldas Kompass 2021”, kurā šogad aizvadīti turpat 3000 starti un 27 seriāla kārtas, kuros piedalījās 511 unikāli sportisti – bērni, jaunieši, pieaugušie un seniori. Šogad orientēšanas seriāla organizatori sniedza iespēju startēt 5 bērnu un jauniešu vecuma grupās, kā arī 4 pieaugušo un senioru meistarības grupās.

Apbalvojumus un īpaši darinātas medaļas saņēma 1.–6. vietu ieguvēji bērnu grupās, vecumā no 8 līdz 12 gadiem, kā arī 1.–3. vieta jauniešu grupās, vecumā no 14 līdz 16 gadiem un 1.–3. vieta pieaugušo un senioru grupās, medaļas saņemot katras grupas abu dzimumu pārstāvjiem. “Siguldas Kompass” medaļas tiek iegrebtas ar lāzeru speciāli atlasītā ozola vai oša koka ripā, tajās tiek iegravēta kāda no Siguldas novada īpašajā reljefa formām – kāda grava, kalns vai gravu sistēma.

“Siguldas Kompass 2021” kopvērtējums apskatāms šeit.

Organizatori izsaka pateicību atraktīvajām ģimenēm, kas ne tikai savus mazos sūta uz orientēšanās treniņiem, bet arī piedalās “Siguldas Kompass” seriāla organizēšanā. Šī gada orientēšanās seriālus organizēja 29 dažādi organizatori – Aiga Rozenberga, Ainārs Veģeris, Aleksejs Mjaliks, Andis Janovs, Andris Rozenbergs, Dagnis Dubrovskis, Emīls Mortuļevs, Ilze Lūkina, Ivars Lācis, Jānis Eņģelītis, Jānis Ozoliņš, Jānis Zilvers, Jēkabs Janovs, Kristīne Vieta, Liene Zilvere, Linda Katlapa, Māris Ozoliņš, Māris Zinbergs, Marks Ozoliņš, Normunds Korņejevs, Normunds Kuzāks, Paulis Janovs, Rinalds Ezeriņš, Roberts Leitlands – Mergups, Ronalds Lūkins, Sandra Ozoliņa, Toms Beinerts, Valdis Janovs un Vita Beinerte. Vairums no šiem organizatoriem piedalās ne tikai kontrolpunktu izvietošanā un to novākšanās, bet arī distances plānošanā un kartes noformēšanas darbos, karšu drukāšanā, kā arī veic darbu ar rezultātiem.

Plašāka informācija apskatāma sporta kluba “Siguldas takas” tīmekļa vietnē.

Orientēšanās secensību posmi “Siguldas Kompass 2021” noritēja ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Foto: Valdis Janovs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi