×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-22
Novada jaunieši piedalās Eiropas U-18 volejbola čempionāta kvalifikācijas 1. kārtā

Siguldas novada jaunieši piedalās turnīrā Erevānā, kas noritēs no 22. līdz 28. novembrim, tajā piedalīsies septiņu valstu izlases – Latvija, Armēnija, Baltkrievija, Igaunija, Krievija, Polija un Ukraina. Latvijas izlases sastāvā ir iekļauti Siguldas novada jaunieši Gustavs Auziņš, Kārlis Jaundžeikars un Matīss Šalkovskis.

Gustavs Auziņš Latvijas U-17 zēnu izlases sastāvā Eiropas 2021. gada čempionāta finālsacensībās ieguva 8. vietu. Kārlim Jaundžeikaram un Matīsam Šalkovskim šīs būs pirmās lielās augsta līmeņa sacensības.

Gustavs, Kārlis un Matīss 2021. gada vasarā ar labiem rezultātiem piedalījās pludmales volejbola sacensībās. Gustavs Eiropas U-18 čempionāta izcīnijā 4. vietu. Kārlis un Matīss EEVZA (Austrumeiropas volejbola zonālā asociācija) U-16 čemionātā, kā arī  Latvijas U-16 un U-18 čempionātos izcīnīja 1. vietas.

Latvijas U-18 izlases spēļu kalendārs Erevānā:

  • 22. novembris – Igaunija;
  • 23. novembris- Armēnija;
  • 24. novembris – Polija;
  • 25. novembris – Baltkrievija;
  • 26. novembris – Ukraina;
  • 27. novembris – Krievija.

Novēlēsim jauniešiem veiksmi un augstvērtīgus rezultātus, vēlam arī nākotnē tiekties uz Latvijas pieaugušo vīriešu izlasi!

Latvijas vīriešu volejbola izlase šogad Eiropas čempionāta finālsacensībās izcīnīja 16. vietu. Latvijas izlasē sastāvā piedalījās Siguldas novada audzēkņi Ingars Ivanovs, Edvarts Buivids un Kristaps Platačs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi