×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-25
Izsludināta LEADER projektu iesniegumu konkursa vienpadsmitā kārta

Vidzemes lauku partnerība “Brasla” izsludina LEADER projektu iesniegšanas vienpadsmito kārtu uzņēmējdarbības atbalstam. Projektu konkurss norit atbilstoši Vidzemes lauku partnerības “Brasla” Sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijai 2014.–2020. gadam un 2015. gada 13. oktobra Ministru kabineta noteikumu Nr.590 “Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība lauku attīstībai apakšpasākumā “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju””, 5.1. aktivitātei “Vietējās ekonomikas stiprināšanas iniciatīvas”. Projektu iesniegumu pieņemšana norisināsies no 26. decembra līdz 26. janvārim. Kopējais šīs kārtas atbalsta apmērs ir 464 661,12 eiro.

1. rīcība – jaunu produktu un pakalpojumu radīšana, esošo attīstīšana un pārdošanas veicināšana. Rīcības finansējums ir 278 796,67 eiro. 2. rīcība – lauksaimniecības produktu pārstrāde, tostarp mājas apstākļos, produkcijas dizains un pārdošanas veicināšana. Rīcības finansējums – 185 864,45 eiro.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta elektroniskās pieteikšanās sistēmā.

Papildu informācija par projektu iesniegšanu un to vērtēšanas kritērijiem pieejama Vidzemes lauku partnerības “Brasla” tīmekļa vietnē, kā arī Lauku atbalsts dienesta tīmekļa vietnē www.lad.gov.lv. Papildinformāciju iespējams saņemt pie Līgas Kārkliņas, zvanot uz tālruņa numuru 26137342 vai rakstot uz e-pasta adresi Liga@brasla.lv. Siguldas novada pašvaldībā papildinformāciju iespējams saņemt arī pie pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes galvenās lauku attīstības speciālistes Inetas Eriksones, rakstot uz e-pasta adresi ineta.eriksone@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26341991.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi