×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-26
Šonedēļ Siguldas novadā: Ievas Akurateres un Aivara Hermaņa koncerts, izrāde “Pansija pilī” un citi notikumi

Šajā nedēļas nogalē Siguldas novada brīvdienu piedzīvojumos varēs doties gan mākslas, gan sporta cienītāji. Mākslas baudītāji aicināti baudīt novada izstāžu piedāvājumu, kā arī Ievas Akurateres un Aivara Hermaņa koncertu Krimuldas muižā vai izrādi “Pansija pilī”, ko Krimuldas Tautas nama amatierteātris demonstrēs Inciemā, sporta un atpūtas centrā “Namiņš”. Savukārt sporta aktivitāšu cienītāji varēs izkustēties bezmaksas sporta nodarbībās, kas norit projekta “Esi vesels Siguldas novadā” laikā, bet jaunieši un viņu vecāki aicināti piedalīties izzinošās un radošās nodarbībās “Manu iespēju restarts”.

 

Sestdien, 27. novembrī

Plkst. 8.30 Allažu Sporta centrā notiks bezmaksas Verves nodarbība kopā ar treneri Inesi Miltiņu. Lai apmeklētu nodarbības, ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Nodarbības notiek epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā”, dalībniekiem kopā ar personapliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) jāuzrāda Covid-19 sertifikāts.

Plkst. 10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā tiks aizvadīta bezmaksas Verves nodarbība. Lai apmeklētu nodarbības, ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Nodarbības notiek epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā”, dalībniekiem kopā ar personapliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) jāuzrāda Covid-19 sertifikāts.

Plkst. 10.00 Krimuldas Tautas namā notiks biedrības “r.a. “Siltumnīca”” organizētā nodarbība jauniešiem vecumā no 13 līdz 18 gadiem. Tās laikā dalībniekiem varēs radoši darboties, meklēt vizualizācijas, satikt savu spēka dzīvnieku un veikt citus interesentus uzdevumus. Dalība nodarbībās ir bez maksas, taču nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot anketu tiešsaistē. Nodarbība notiek epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā” un, apmeklējot to, dalībniekiem kopā ar personapliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) jāuzrāda Covid-19 sertifikāts. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Plkst. 11.30 Mores pagasta Tautas namā tiks aizvadīta bezmaksas Verves nodarbība. Lai apmeklētu nodarbības, ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Nodarbības notiek epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā”, dalībniekiem kopā ar personapliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) jāuzrāda Covid-19 sertifikāts.

Plkst. 18.00 Krimuldas muižā tiks aizvadīts koncertu cikla “Muzikālais kokteilis’21” noslēdzošais koncerts, kurā uzstāsies dziedātāja Ieva Akuratere un ģitārists Aivars Hermanis. Apmeklējot koncertu, jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts. Plašāka informācija apskatāma šeit.
Biļetes cena – 20 eiro, biļetes iespējams rezervēt, zvanot uz tālruņa numuru 29111619 (biļešu skaits ierobežots).

Plkst. 18.00 Inciemā, sporta un atpūtas centrā “Namiņš” par godu Anšlava Eglīša 115. dzimšanas dienai Krimuldas Tautas nama amatierteātris demonstrēs izrādi “Pansija pilī”, kas veidota pēc Anšlava Eglīša atmiņu stāstiem, kas atspoguļoti 1962. gada grāmatā “Pansija pilī”. Apmeklējot izrādi, jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts. Plašāka informācija apskatāma šeit.
Biļetes cena – 3 eiro.

 

Svētdien, 28. novembrī

Plkst. 10.00 Krimuldas Tautas namā tiks aizvadīta biedrības “r.a. “Siltumnīca”” organizētā nodarbība jauniešiem vecumā no 18 gadiem, kā arī vecākiem, kas sirdī jūtas jauni. Nodarbībā būs iespēja uzzināt un iemācīties, kā samazināt stresu, kā vairot savu iekšējo spēku, kā uzlabot emocionālo labsajūtu, un noskaidrot citas būtiskas un ikdienā svarīgas lietas. Dalība nodarbībās ir bez maksas, taču nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot anketu tiešsaistē. Nodarbība notiek epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā” un, apmeklējot to, dalībniekiem kopā ar personapliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) jāuzrāda Covid-19 sertifikāts. Plašāka informācija apskatāma šeit.

 

Izstādes

Siguldas Jaunās pils salonā līdz 27. novembrim skatāma Inčukalna mākslinieku darbu izstāde “Emocijas”, kurā eksponēti trīspadsmit dažādu mākslinieku darbi dažādās tehnikās, kas izstādes apmeklētāju aicina aizdomāties par to, kas mums visiem ir kopīgs – emocijas. 
Ieejas maksa pilī ir 4,50 eiro, bet studentiem, skolēniem un pensionāriem – 2,50 eiro, apmeklētājiem arSiguldas ID karti  – 1 eiro.

Mālpils Kultūras centra izstāžu zālē līdz 30. novembrim apskatāma Anetes Kalniņas radīto gleznu izstāde. Ekspozīcijā “Mana telpa. Atgriešanās” apskatāmi darbi, kuros izmantotas abstrahētas dabas formas un silueti.

Kultūras centrā “Siguldas devons” skatāma Ingrīdas Ivanes gleznu izstāde “Jūsu meklētās adreses neeksistē”. Izstāde mākslas un kultūras telpā “Siguldas devons” apmeklētājiem būs pieejama darbdienās no plkst. 11.00 līdz 18.00, bet sestdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00.

Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma koprades laboratorijās apskatāma ekspozīcija “#S!mtiemsajūtu”, kurā, iedvesmojoties no latviešu tautas un autorpasakām, atspoguļotas četras pasakās paustās vērtības – piedošana, mīlestība, brīnums un vēlēšanās. Interesenti aicināti apmeklēt koprades laboratorijas, lai izzinātu, sajustu un iesaistītos – uzrakstītu savu sajūtu par to, ko nozīmē būt pašam, doties brīnumu ceļā, meklējot apslēpto brīnumu – un kļūtu par sajūtu veidotāju, kopīgi radot  #Simtiemsajūtu un daloties ar emocijām un mirkļiem, kas gūtas koprades laboratorijās.

Mālpils bibliotēkā līdz 30. novembrim pagarināts Mālpils Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu darbu izstādes “MMMM” apskates laiks. Izstāde skatāma piektdien no plkst. 9.00 līdz 17.00, nedēļas nogalēs bibliotēka slēgta.

Pie Siguldas pagasta Kultūras nama ieejas apskatāma vides instalācija “Pacel acis Latvijai”. Interesentiem tā būs pieejama līdz 30. novembrim.

 

Atgādinām, ka, apmeklējot sporta nodarbības un kultūras pasākumus iekštelpās, dalībniekiem jāievēro epidemioloģiskie drošības pasākumi. Ievērojot epidemioloģiskos noteikumus, sporta nodarbībās, kultūras vai citos pasākumos iekštelpās var piedalīties personas, kuras kopā ar personapliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) var uzrādīt sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina, ka persona ir pabeigusi pilnu vakcinācijas kursu vai pārslimojusi Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi