×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-08
Renardam Helfrehtam 11. vieta pasaules jauniešu čempionātā 100 lauciņu dambretē

No 29. novembra līdz 6. decembrim Polijā risinājās pasaules jauniešu čempionātā 100 lauciņu dambretē, kurā startēja arī Siguldas Sporta skolas Dambretes nodaļas audzēknis Renards Helfrehts. 22 spēlētāju konkurencē jaunam dambretistam izcīnīta 11. vieta.

Renards startēja U-19 vecuma grupā, kurā piedalījās 22 spēlētāji no 11 valstīm. Pirmās sešas kārtas Renards nospēlēja neizšķirti, septītajā – uzvarēja Surinamas pārstāvi Phavankoemar Basdewsing, pēc tās ieņemot 9. vietu turnīrā. Pēdējās divas kārtas bija izšķirošās vietu sadalē, astotajā kārtā siguldietim neizdevās cīņa pret spēcīgo Lietuvas pārstāvi Valentību Golubajevu, zaudējums nobīdīja Renardu uz 11. vietu. Pēdējā kārtā neizšķirts ar poli Timoteušu Miszuku, un kopvērtējumā Renardam 11. vieta, kas uzskatāms par labu rezultātu, jo vairākums pretinieku bija ar augstāku reitingu.

Lepojamies ar panākumiem un vēlam sasniegumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi