×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-09
Siguldā notiks Starpkontinentālais un Eiropas kauss bobslejā un skeletonā

No 11. līdz 14. decembrim Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē notiks šīs sezonas pirmās starptautiskās sacensības bobslejā un skeletonā – Eiropas kausa un Starpkontinentālā kausa izcīņas posms. Sacensības risināsies bez skatītāju klātbūtnes.

11. decembrī plkst. 9.30 tiks dots starts Eiropas kausa sacensībām bobslejā vīriem un monobobslejā dāmām. 12. decembrī plkst. 9.30 notiks Eiropas kausa sacensības bobslejā vīriem un dāmām divniekos, 13. decembrī plkst. 10.00 tiks aizvadītas Eiropas kausa sacensības skeletonā vīriem un dāmām, bet plkst. 15.00 Starpkontinentālā kausa izcīņas posma sacensības skeletonā vīriem un dāmām. Savukārt 14. decembrī plkst. 10.00 – Eiropas kausa sacensības skeletonā vīriem un dāmām.

Eiropas kausa posmā bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” vīriešu konkurencē startēs latviešu skeletonisti: Krists Netlaus, Valts Smilga un Elvis Veinbergs, savukārt skeletoniste Dārta Zunte turpinās krāt reitinga punktus, startējot pēc spēka otrā līmeņa sacensībās – Starpkontinentālā kausa izcīņā. Eiropas kausa posmā bobslejā divniekiem no Latvijas startēs divi sportisti: Emīls Cipulis un Jēkabs Kalenda.

Papildu informācija par sacensībām pieejama Latvijas bobsleja un skeletona federācijas tīmekļa vietnē www.bobslejs.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi