×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-10
Novadniekiem Artūram Dārzniekam un Elīnai Ievai Vītolai panākumi Nāciju kausā

Piektdien, 10. decembrī, tika aizvadīts Nāciju kauss Vācijas pilsētā Altenbergā. Pēc Ķīnas un Krievijas šī ir pirmā pietura Centrāleiropā. Par vietu pamatsacensībās cīnījās seši latvieši: Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Sigita Bērziņa un Elīna Ieva Vītola. Savukārt Ulla Zirne pēc piedzīvota kritiena treniņā savainoja plecu un Nāciju kausā nepiedalījās.

Vīriešu konkurencē labākā rezultāta īpašnieks – novadnieks Artūrs Dārznieks, kurš finišēja 54,868 sekundēs. Otrais – vācietis Kriss Renē Eislers (Chris Rene Eissler), kurš latvietim piekāpās vien par 0,009 sekundēm. Bet trešo vietu izcīnīja Sebastians Blejs (Sebastian Bley) no Vācijas izlases.

Savukārt ar finiša laiku 55,089 sekundes, devītajā vietā ierindojās Riks Kristens Rozītis.

Sieviešu konkurencē starp 41 dalībnieci, trešo ātrāko finiša laiku uzstādīja Elīna Ieva Vītola, finišējot 53,725 sekundēs. Otrā – amerikāniete Emīlija Svīnija (Emily Sweeney). Uzvarētāja – vāciete Šajena Rozentāla (Cheyenne Rosenthal).

Savukārt Sigitai Bērziņai finišā 54,141 sekunde un izcīnīta 13. vieta.

Divvietīgo ekipāžu konkurencē Mārtiņš Bots/Roberts Plūme uzrādīja otro ātrāko starta laiku, bet finišēja 42,487 sekundēs, kas duetam ļāva ierindoties tūlīt aiz goda pjedestāla, ceturtajā vietā.

Pārējie sportisti ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspacher pasaules kausa posmos. Stiprāko grupa – 12 dāmas, 15 vīri un 12 divvietīgās ekipāžas.

Pēc aizvadītiem trim pasaules kausa posmiem kopvērtējuma tabulā ceturtajā vietā ar 185 punktiem – Kendija Aparjode, ar 156 punktiem piektajā vietā – Elīza Tīruma. 173 punkti un ceturtā vieta Kristeram Aparjodam. Gintam Bērziņam 106 punkti un 11. pozīcija. Savukārt Andrim Šicam/Jurim Šicam ar 240 punktiem otrā vieta.

Eberspacher pasaules kausa ceturtajam posmam startēt pieteikušies 175 sportisti no 27 valstīm, tas turpināsies arī nedēļas nogalē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi