×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-29
Izmaiņas Siguldas Sporta centra maksas pakalpojumos no 1. janvāra

Elektrības izmaksu pieaugums skar ne tikai mājsaimniecības, bet arī uzņēmumus un, lai arī turpmāk varētu sniegt kvalitatīvus pakalpojumus, Siguldas Sporta centrā no 2022. gada 1. janvāra gaidāmas izmaiņas vairāku pakalpojumu cenrādī. Izmaiņas skar tās sportošanas zonas, kuru uzturēšanai visvairāk tiek patērēta elektrība, – Ūdens parks, peldbaseins un sporta zāle.

No 1. janvāra vienreizējs peldbaseina apmeklējums (1 stunda) maksās 7 eiro pieaugušajiem, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām (1 stunda) 6 eiro. Vienreizējam apmeklējumam tiek piemērota ganSiguldas novada ID kartes atlaide (10%), gan Siguldas novada daudzbērnu ģimenes atlaide (papildus 10%). Lai regulārajiem peldbaseina apmeklētājiem izmaksas būtiski nepalielinātos, Siguldas Sporta centrs iesaka iegādāties peldēšanas abonementus, tādējādi, piemēram, viena mēneša abonements pieaugušajiem maksās 38 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 33 eiro. Ja viens pieaugušais apmeklēs peldbaseinu divas reizes nedēļā, viens apmeklējums izmaksās 4,75 eiro, bet arSiguldas novada ID kartes atlaidi – 4,27 eiro, savukārt skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām attiecīgi 4,12 eiro un arSiguldas novada ID kartes atlaidi – 3,71 eiro. Vienas nodarbības izmaksas vēl būtiskāk var samazināt, iegādājoties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementus.

Arī Ūdens parka apmeklējumam ir izmaiņas cenrādī. Vienreizējs apmeklējums Ūdens parkā darbdienās uz divām stundām pieaugušajiem maksās 14 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 11 eiro, savukārt brīvdienās apmeklējums pieaugušajiem maksās 17 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 13 eiro. Arī Ūdens parkā arSiguldas novada ID karti tiks piešķirta atlaide.

Spēka zāles apmeklētājiem un grupu nodarbību apmeklētājiem saglabājas līdzšinējās cenas.

Papildus tam Siguldas Sporta centrs informē, ka jaunais gads tiks iesākts ar vairākām jaunām grupu nodarbībām: pirmdienās plkst. 18.30 notiks nodarbība “Vesela mugura” pie fizioterapeites Kristas Deičmanes un plkst. 19.30 “Stretching” pie Anitas Baumanes, trešdienās plkst. 19.30 “Stretching” pie Anitas Baumanes, bet piektdienās plkst. 11.00 “Tabata”, plkst. 12.00 “Bodymind” un vakarā plkst. 18.30 – zumba. Visas piektdienas jaunās nodarbības vadīs fitnesa trenere Liena Ozoliņa-Karnīte. Uz grupu nodarbībām obligāti iepriekš jārezervē apmeklējums mobilajā lietotnē Bookla. Grupu nodarbību grafiks janvārim ir pieejams šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi