×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-12-30
Siguldiešiem augsti sasniegumi Baltijas jaunatnes čempionātā badmintonā

2021. gada nogalē Liepājā notikušajā Baltijas jaunatnes čempionātā, piedaloties badmintonistiem no Igaunijas, Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas, sacensību pirmajā dienā tika noskaidroti uzvarētāji vienspēļu turnīros U-14, U-16 un U-18 vecuma grupās. Siguldiete Anna Kupča vienīgā no Latvijas izcīnīja kādu no zelta medaļām, uzvarot U18 sieviešu vienspēļu turnīrā, citās vecuma grupās uzvarēja meitenes no Baltkrievijas un puiši no Igaunijas.

Savukārt U-14 vecuma grupā mazajā finālā par 3. vietu Anete Priedniece piekāpās Baltkrievijas spēlētājai, ierindojoties 4. vietā. Madara Mackēviča, Agate Štamere un Leila Anna Siliņa šajā spēļu kategorijā guvušas 7., 8. un 9. vietu.

U-16 vecuma grupā meiteņu vienspēlēs Nikola Muķiele palika 9. vietā, bet dubultspēlēs Nikolai ar pārinieci no Jelgavas Loretu Boku – 5. vieta, jauktajās dubultspēlēs kopā ar liepājnieku Leonardo Golovčenko 8. pozīcija.

Sacensību otrajā dienā vēl vienu Baltijas jauniešu čempionu titulu izcīnīja Anna Kupča un Annija Rulle-Titava dubultspēlēs vecuma grupā U-18. Jaunietes sīvā cīņā finālā ar 2-1 (21-17, 14-21, 21-17) pieveica Igaunijas labāko pāri. Jauktajās dubultspēlēs Anna un Annija ar saviem partneriem no Talsiem un Baltkrievijas izcīnīja 4. un 6. vietu.

Sudraba godalgas dubultspēlēs meitenēm U14 grupā ieguva Anete Priedniece un Madara Mackēviča. Savukārt pāris Leila Anna Siliņa un Agate Štamere ierindojās 4. vietā.

Lepojamies ar jauniešu sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi