×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-06
Inčukalna pamatskolā pirmo reizi pasniegti apbalvojumi “Skolas lepnums”

Pirmo reizi Inčukalna pamatskolā tika piešķirti apbalvojumi “Skolas lepnums” un kā ierasts sumināti skolas labākie skolotāji aizvadītajā gadā.

Inčukalna pamatskolas apbalvojums “Skolas lepnums” izveidots ar mērķi motivēt skolēnus radošam un teicamam mācību darbam, popularizēt skolēnu sasniegumus sabiedrībā, novērtēt skolēnu darbu mācību priekšmetos un interešu izglītības programmās. Tāpat arī, lai uzslavētu skolotāju darbu mācību un audzināšanas procesā, ieguldījumu skolas attīstībā, kā arī novērtētu visu skolas darbinieku atsaucību un ieguldījumu skolas attīstībā. Atsevišķi tika vērtēta vecāku iesaistīšanās skolas attīstībā un skolas darbu plānošanā, kā arī vienkārša atsaucība. Inčukalna pamatskolā, kurā ir vairāk nekā 300 izglītojamo, par izciliem mācību sasniegumiem balvas saņēma 30 skolēni. Tika novērtēti arī cita veida sasniegumi un apbalvojumus saņēma:

  • par izciliem sasniegumiem sportā – Paula Mālniece, Rainers Neija, Toms Baumanis;
  • par personīgo ieguldījumu sporta aktivitāšu īstenošanā – Gustavs Mālnieks;
  • par izciliem sasniegumiem interešu izglītības jomā valsts līmenī – Gabriela Caune;
  • par izciliem sasniegumiem un aktivitāti ārpus klases darbā – 5. a klase, kas piedalījās Siguldas novada virtuālajā izaicinājumā “Rudens 2021”, kur 4.-6. klašu konkurencē uzvarēja nominācijās “Aktīvākā klase pēc veiktā kilometru skaita uz vienu skolēnu” un “Aktīvākā klase pēc veikto aktivitāšu skaita uz vienu skolēnu”.

Tika sumināti arī Inčukalna pamatskolas skolotāji. Nomināciju “Gada skolotājs” saņēma Ivita Akmentiņa, Inga Moškina, Ieva Kalniņa un Lienīte Petrovska. Apbalvojumu nominācijā “Gada skolas darbinieks” saņēma garderobes “māmiņa” Gunita Galeja un skolas medmāsiņa Sarmīte Taraseviča. Savukārt apbalvojums nominācijā  “Gada ģimene” tika pasniegts Gežu ģimene.

Paralēli labāko skolas audzēkņu, skolotāju, darbinieku un aktīvāko ģimeņu sumināšanai, Inčukalna pamatskolas skolēni un pedagogi sagatavoja arī svētku sveicienu Erasmus+ projekta “Together… in the Winds of Change” jeb “Kopā... pārmaiņu vējos” (līguma Nr: 2020-1-PT01-KA229-078403_4) ietvaros. Projekta dalībniekiem no vairākām Eiropas valstīm bija jāsagatavo tradicionāls Ziemassvētku sveiciens un jānosūta partneru dalībvalstīm. Inčukalna pamatskolas 5. klašu meitenes bija sagatavojušas priekšnesumu ar Ziemassvētku tradicionālajām dziesmas, ar kurām saulgriežos latvieši iet budēļos, bet 5. klases skolniece Anete un 6. klases skolniece Katrīna kopā ar mammu izpildīja “Circenīša Ziemassvētkus”.

Siguldas novada pašvaldība saka lielu paldies ikvienam skolas darbiniekam, skolēniem un vecākiem par ieinteresētu un aktīvu darbu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi