×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-14
Artūrs Dārznieks izcīna bronzas godalgu Nāciju kausā Oberhofā

Piektdien, 14. janvārī, Vācijas pilsētā Oberhofā norisinājās Nāciju kauss jeb kvalifikācijas sacensības Eberspacher Pasaules kausa 8. posmam. Kvalifikācijas sacensībās piedalījās divi latvieši: Sigita Bērziņa un Artūrs Dārznieks. Nāciju kausā augstu sasniegumu uzrādīja novadnieks Artūrs Dārznieks, izcīnot bronzas godalgu, bet Sigitai Bērziņai gūta 7. vieta.

Pārējie Latvijas izlases sportisti, kas ieradušies Oberhofā ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspächer pasaules kausa posmos. Stiprāko grupa – 12 dāmas, 15 vīri un 12 divvietīgās ekipāžas. Pasaules kausa posmā startēt kopumā pieteikušies 143 sportisti no 25 valstīm.

Vīriešu konkurencē Artūrs Dārznieks, finišējot 43.090 sekundēs, izcīnīja bronzas godalgu. Otrajā vietā, latvieti apsteidzot vien par 0.023 sekundēm – vācieties Dāvids Noesslers (David Noessler). Savukārt Sigita Bērziņa 30 sieviešu lielā konkurencē uzrādīja ceturto labāko starta laiku un finišējot 42.202 sekundēs, ierindojās 7. vietā.

Pēc Nāciju kausa izmēģinājuma režīmā norisināsies BMW Sprinta Pasaules kauss jaunā formātā. Jaunā formāta sprinta sacensībās šoreiz piedalīsies visi sportisti. Arī tie, kas nekvalificējās pamatsacensībām. Sportisti startēs secīgi no stiprāko grupas uz leju. Tāpat jaunajā versijā sprinta sacensībās tiks uzņemts starta reakcijas laiks, kas tiks summēts ar finiša laika rezultātu. Ņemot vērā to, ka šis BMW Sprinta Pasaules kauss norisināsies testa režīmā, tas netiks pieskaitīts Pasaules kausu un BMW Sprinta Pasaules kausu kopvērtējumam.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem aicinām sekot līdzi tiešraidēs – TV4 un interneta portālā Sportacentrs.com.

Sestdien, 15. janvārī:

  • plkst. 10.30 pirmais brauciens – vīrieši;
  • plkst. 12.05 otrais brauciens – vīrieši;
  • plkst. 13.45 pirmais brauciens – divvietīgās ekipāžas;
  • plkst. 15.05 otrais brauciens – divvietīgās ekipāžas.

Svētdien, 16. janvārī:

  • plkst. 11.30 pirmais brauciens – sievietes;
  • plkst. 12.55 otrais brauciens – sievietes;
  • plkst. 14.50 komandu stafete. 

 

Informāciju sagatavoja:
LKSF sabiedrisko attiecību speciāliste
Ieva Ose


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi