×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-18
Siguldas novadā palielināta pakomātu kapacitāte

Lai uzlabotu pakomātu pakalpojumu kapacitāti, ir veikta uzņēmuma SIA “Omniva Latvija” esošo pakomātu paplašināšana Siguldā, Mālpilī un Raganā, kā arī uzstādīts viens jauns Siguldā, Leona Paegles ielā 3. Tāpat uzņēmums informē, ka turpmāk vienam sūtījumu saņēmējam visas adresētās paciņas tiks ievietotas vienā pakomāta nodalījumā.

Jaunajā pakomātā ir pieejami 140 skapīši un tas izvietots pilsētas centrā, blakus veikalam “Maxima”. Drīzumā uzņēmums plānot atklāt vēl vienu pakomātu Siguldā. Savukārt esošajam pakomātam, kas izvietots Vidus ielā 1 pie veikala “Elvi”, palielināta ietilpība līdz 254 nodalījumiem. Tāpat paplašināts arī esošais Mālpils pakomāts Pirts ielā 5 pie veikala “Top” un Raganā Tirgus ielā 10 pie veikala “Elvi”. Turpmāk tajos būs pieejami attiecīgi 82 un 108 sūtījumu saņemšanas un nodošanas skapīši.

Uzņēmums informē, ka turpmāk vienam saņēmējam adresēti sūtījumi tiks ievietoti vienā skapītī, ja kurjers konstatēs, ka konkrētajā pakomātā jau atrodas šim tālruņa numuram adresēts neizņemts sūtījums. Tas attieksies uz visiem sūtījumiem – gan tiem, par kuriem apmaksa jau veikta, gan arī tiem, kam izvēlēta pēcapmaksa.

Šādā gadījumā paciņu saņēmējiem par katru sūtījumu tiks nosūtīta atsevišķa īsziņa, taču durvju atvēršanas kods būs viens un tas pats. Ievadot kodu, saņēmējs ekrānā redzēs sūtījumu skaitu, kas ievietoti skapītī. Skapītis tiks atvērts tikai pēc tam, kad paciņu saņēmējs apstiprinās, ka ir iepazinies ar informāciju par nodalījumā ievietoto sūtījumu daudzumu.

Kā līdz šim, Siguldas novada iedzīvotājiem pieejami arī citi SIA “Omniva Latvija” pakomāti – Siguldā, Strēlnieku ielā 2, un Inčukalnā, Atmodas ielā 6. Tāpat iedzīvotājiem ir iespēja izmantot arī SIA “DPD Latvija” (DPD Pickup), SIA “Itella Logistics” (Smartpost), SIA “Venipak Latvija” (Venipak Pickup vai Locker), kā arī VAS “Latvijas Pasta” un citu pakomātu vai izņemšanas punktu pakalpojumus.


 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi