×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-21
Allažu pamatskola noslēgusi jubilejas gadu

2021./2022. mācību gada pirmais semestris Allažu pamatskolā turpinājās skolas 95 gadu jubilejas zīmē.

Mācību process visu semestri norisinājās gremdējoties atmiņās par skolas pirmsākumiem, rakstot dzejoļus un novēlējumus skolai, kā arī saņemot laba vēlējumus no citām pašvaldības iestādēm. Lielākoties mācības un pasākumi skolā noritējuši klātienē, ievērojot valsī noteiktos ierobežojumus. Taču par spīti pandēmijai, mācību darbs risinājies spraigi gan klātienes, gan tālmācības skolēniem, kas rezultējies ar lieliskiem audzēkņu sasniegumiem mācībās.

Noslēdzoties semestrim, par teicamu darbu mācībās skolēni tika apbalvoti ar diplomiem, medaļām un pildspalvām ar skolas logo. Augstu līmeni (vidēji saņemot atzīmes 9 un vairāk) pirmajā semestrī mācībās sasnieguši septiņi skolēni. Optimālu līmeni (vidēji saņemot atzīmes 7 un vairāk) sasnieguši 17 izglītojamie un pateicību par labu darbu mācībās, kas novērtētas ar 6 un augstāk, saņēma 10 skolēni. Tāpat ierasta tradīcija, ka pirms svētkiem skolas absolventes, māsas Evija Liepiņa un Kitija Kauliņa dāvina naudas balvu augstāko vidējo sekmju rādītāju 7.–9. klašu grupā sasniegušajiem audzēkņiem, ko šogad saņēma trīs skolēni.

Allažu pamatskolas skolēni aktīvi darbojas arī interešu izglītības nodarbībās – tehniskajā modelēšanā, vizuālajā plastikā, ansamblī, tautas deju kolektīvā, kā arī programmā “PuMPuRS” attīstīja un īstenoja projektu mākslas terapijā “Esi tagad” 8.–9. klases skolēniem un “Dod ķepu” 5.–9. klasei. Ārpus skolas audzēkņiem bija iespēja aktīvi darboties programmas “Mamma daba” realizētajā “Meža ekspedīcijā”, doties ekskursijās uz Turaidas muzejrezervātu, uzņemt lektorus programmas “Latvijas skolas soma” laikā un piedalīties Latvijas valsts “Meža dienās”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi