×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-21
Novadniekam Artūram Dārzniekam uzvara Nāciju kausā Šveicē
21. janvārī Sanktmoricas dabīgā ledus trasē norisinājās Nāciju kauss, kurā piedalījās arī trīs Siguldas novada sportisti, Artūrs Dārznieks, Sigita Bērziņa un Kendija Aparjode, pārstāvot Latvijas izlasi. Artūrs Dārznieks 23 vīriešu konkurencē, izcīnīja uzvaru.
 
Sieviešu konkurencē ceturtajā vietā ierindojās Kendija Aparjode, bet tūliņ aiz viņas – Sigita Bērziņa. Pārējie Latvijas izlases sportisti ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspächer pasaules kausa posmos. Stiprāko grupa – 12 sievietes, 15 vīrieši un 12 divvietīgās ekipāžas. 

Sestdien, 22. janvārī šīs sezonas noslēdzošais Eberspächer pasaules kausa posms, kas reizē būs arī 53. FIL Eiropas čempionāts, iesāksies ar divvietīgo ekipāžu un vīriešu sacensībām.

Pēc šīs sezonas noslēdzošā Nāciju kausa tika apbalvoti arī Nāciju kausa kopvērtējuma uzvarētēji. Starp tiem arī Artūrs Dārznieks, kurš Nāciju kausa kopvērtējumā ar 476 punktiem izcīnīja otro vietu. Savukārt Rikam Kristenam Rozītim 432 punkti un ceturtā vieta.
Nāciju kausu dāmu konkurences kopvērtējumā 353 punkti un piektā vieta Sigitai Bērziņai. Savukārt Elīna Ieva Vītola ar 302 punktiem astotajā vietā. 

Jau ziņots, ka šajās brīvdienas turpinās sacensības un Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem var sekot līdzi tiešraidē TV4 un interneta portālā sportacentrs.com.
 
Sestdiena, 22. janvāris
plkst. 9.40 pirmais brauciens – divvietīgās ekipāžas
plkst. 11.05 otrais brauciens – divvietīgās ekipāžas
plkst. 12.45 pirmais brauciens – vīrieši
plkst. 14.28 otrais brauciens – vīrieši
 
Svētdiena, 23. janvāris 
plkst. 10.40 pirmais brauciens – sievietes
plkst. 12.10 otrais brauciens – sievietes
plkst. 14.00 komandu stafete 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi