×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-27
Lēdurgas mākslas skolas audzēkņi sākuši gatavoties izstādei Siguldā

Jaunais mācību semestris Maijas Pīlāgas Lēdurgas mākslas skolā sākās ar aktīvu gatavošanos valsts konkursam Latvijas profesionālās ievirzes mākslas un dizaina izglītības programmu audzēkņiem. Savukārt Lēdurgas Kultūras namā un Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma stikla namiņos plānots, ka jau martā varēs aplūkot skolas audzēkņu radošos darbus, kuru ideju izstrāde un formēšana jau ir sākusies.

Maijas Pīlāgas Lēdurgas mākslas skolas audzēkņi aizvadītajā semestrī piedalījušies daudzās aktivitātēs gan pagasta, gan visa novada mērogā, apgūstot jaunas prasmes, kā arī iepriecinot iedzīvotājus. Vairākas reizes bijusi sadarbība ar Lēdurgas Kultūras namu. Piemēram, audzēkņiem un pedagogiem kopīgi veidojot dāvanas – vairāk nekā 100 kļavu formas trauciņus rudenīgās krāsās – kā sveicienu Senioru dienā. Suvenīri priecēja seniorus no Lēdurgas, Pēterupes, Turaidas, Krimuldas, Inciema, Zvejniekciema un Sunīšiem. Savukārt vēlāk, pirms Ziemassvētkiem, pēc Lēdurgas Kultūras nama aicinājuma audzēkņi iesaistījās svētku gaidīšanas laika akcijā, izrotājot kultūras nama logus. Semestra laikā bērniem bija arī iespēja parādīt savu patstāvību un spēju strādāt individuāli mājās, kad uz Latvijas valsts svētkiem katram bija jāizgatavo burciņa īpašā noformējumā. Pedagogi šajā laikā veidoja noformējumu pie skolas un bērnudārza teritorijas sētas, lai radītu svētku noskaņu pagasta iedzīvotājiem.

Ne tikai audzēkņi, bet arī pedagogi nepārstāj mācīties un parādīt savu sniegumu kolēģiem citās mācību iestādēs. Tādēļ Maijas Pīlāgas Lēdurgas mākslas skolas pedagogi piedalījās Siguldas mākslu skolas “Baltais flīģelis” organizētajā skolotāju dienai veltītajā izstādē “Satikšanās prieks”. Izstādē piedalījās pedagogi no Siguldas, Krimuldas, Inčukalna, Mālpils, Vangažiem, Līgatnes un Sējas. Skolu izstādē pārstāvēja pedagogi Laima Smaida Helmūte, Sanda Zaķe, Eva Keiša un Aivis Zariņš ar sevis radītajiem radošajiem darbiem. Skatītājus priecēja spilgti mākslas darbi, kuros atklājās katra mākslinieka savdabība un rokraksts.

Mācību gada pirmā semestra noslēgumā ar Pateicības rakstiem tika sumināti centīgākie skolas audzēkņi par ļoti labu un teicamu mācību darbu un atbildīgu attieksmi pret attālināto mācību darbu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi