×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-03
Aicina piedalīties izglītības projektā “Mācītspēks”

Lai aicinātu iedvesmot un kļūt par skolotāju, tādējādi risinot kvalitatīvu pedagogu trūkumu skolās, uzsākta nacionāla mēroga skolotāju piesaistes kampaņa “Esi skolotājs!”, kas norit projekta “Mācītspēks” laikā. Šajā programmā viena gada laikā var iegūt skolotāja kvalifikāciju, vienlaikus strādājot skolā mentora uzraudzībā un studējot pedagoģiju Latvijas Universitātē, Liepājas Universitātē vai Daugavpils Universitātē. Projekta dalībniekiem būs iespēja strādāt skolā, saņemot skolotāja darba algu un mācību stipendiju. Pieteikšanās projektam norisinās līdz 1. maijam, reģistrācijas anketa pieejama šeit.

Ik gadu projektam “Mācītspēks” piesakās vairāk nekā 1000 interesentu, kuri vēlas kļūt par skolotājiem, no kuriem 100 dalībniekiem ir iespēja tikt uzņemtiem projektā un uzsākt studijas augstskolā vienlaikus ar darbu skolā. Kandidātu atlase šogad ir pilnveidota, padarot to ērtāku un vienkāršāku kandidātam. Šogad projekta dalībnieku atlase norisināsies divās kārtās, interesentiem aizpildot detalizētu anketu un intervijā novērtējot atbilstību vairākiem kritērijiem. Lai kandidāts pretendētu uz vietu projektā, tiek izvērtētas šādas viņa kompetences: orientācija uz cilvēku, orientācija uz risinājumu un orientācija uz izaugsmi.

Jaunie projekta dalībnieki dalību projektā uzsāk ar vasaras mācībām, kam seko izglītojošas nometnes skolēniem, savukārt 1. septembrī projekta dalībnieki uzsāk studijas augstskolās un paralēli arī darbu kādā no Latvijas skolām.

Plašāka informācija par kampaņu “Esi skolotājs!” un pieteikšanās anketa projektam “Mācītspēks” pieejama tīmekļa vietnē www.esiskolotajs.lv.

Skolotāju piesaistes kampaņu “Esi skolotājs!” īsteno Latvijas Universitāte, Daugavpils Universitāte, Liepājas Universitāte un nodibinājums “Iespējamā misija”, to pārrauga Izglītības un zinātnes ministrija. Kampaņa tiek īstenota Eiropas Sociālā fonda līdzfinansētā projekta Nr. 8.2.1.0/18/I/004 “Latvijas Universitātes inovatīvas, pētniecībā balstītas studiju virziena “Izglītība un pedagoģija” studiju programmas” laikā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi