×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-02-28
Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņi piedalās konkursā “Vidzemes cīrulīši”

Ir noslēdzies attālinātais solo dziedāšanas konkurss “Vidzemes cīrulīši”, kurā piedalījās arī Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņi.

Konkursā 2. vietu ieguva Amanda Deksne (pedagoģe Solveiga Vītoliņa un koncertmeistare Elīna Gruzniņa). Ar labiem rezultātiem konkursā piedalījās Elīza Rokpelne, Estere Gruzniņa (pedagoģe Solveiga Vītoliņa) un Gustavs Mitrevics (pedagoģe Sniedze Kaņepe).

Lepojamies ar audzēkņu sasniegumiem, izsakām pateicību audzēkņiem un pedagogiem par ieguldīto darbu!

Konkursu “Vidzemes cīrulīši” organizē Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskola. Tā mērķis ir veicināt audzēkņu interesi par solo dziedāšanu, paplašināt repertuāru ar latviešu komponistu skaņdarbiem un tautas dziesmām, apzināt labākos jaunos dziedātājus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi