×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-01
Aicina pieteikt projektus pieaugušo mūžizglītības projektu konkursam

Siguldas novada pašvaldība aicina līdz 15. aprīlim pieteikties Siguldas novada pieaugušo mūžizglītības projektu konkursam, kura mērķis ir veidot labvēlīgus nosacījumus iedzīvotāju mācību iniciatīvām un atbalstīt izglītotas, radošas un aktīvas sabiedrības iesaisti, veidot pievilcīgu, saistošu dzīves vidi, kurā cilvēkiem ir nodrošināta iespēja apgūt dzīves prasmes un veiksmīgi realizēt savu potenciālu.

Konkursā var pieteikt sabiedrības izglītošanu un radošu un aktīvu dzīvesveidu veicinošus projektus (piemēram, radošās darbnīcas, nodarbības, seminārus, lekcijas un citus informatīvi izglītojošus pasākumus, kas sakrīt ar konkursa mērķi un prioritātēm), kurus plānots īstenot 2022. gadā Siguldas novadā.

Par 2022. gada Siguldas novada pieaugušo mūžizglītības projektu konkursa prioritātēm noteiktas:

  • mācību aktivitātes, kas realizējamas ierobežotas pulcēšanās apstākļos un palīdz mazināt ar nepietiekamu socializēšanos saistītos riskus;
  • digitālo prasmju apgūšanu veicinošas mācību aktivitātes;
  • iedzīvotāju iniciatīvu un veselīgu dzīvesveidu rosinošas mācību aktivitātes dzīves prasmju apguvei;
  • mācību aktivitātes, kas veicina vienlīdzīgas iespējas, piekļuvi un iekļaušanu sociālās atstumtības riskam pakļautajām iedzīvotāju grupām.

Konkursā var piedalīties jebkura juridiska persona vai fiziska persona, kura normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrēta kā individuālais komersants vai saimnieciskās darbības veicējs.

Katrs pretendents konkursā var iesniegt ne vairāk kā divus projektus.

Iesniegtos projektus vērtēs konkursa komisija piecu locekļu sastāvā, ņemot vērā katra projekta atbilstību konkursa mērķiem, prioritātēm un finansējuma piešķiršanas nosacījumiem, kā arī paredzamo ieguldījumu sabiedrības izglītošanā un citus būtiskus aspektus, pamatojoties uz konkursa nolikumā ietvertajiem vērtēšanas kritērijiem. Atbalstīti tiks augstāko vērtējumu ieguvušie projekti.

Pašvaldības piešķirtā līdzfinansējuma apmērs vienam projektam ir līdz 100% procenti no kopējām projekta izmaksām, bet ne vairāk kā 1500 eiro.

Konkursā pieejamais finansējuma apjoms ir 15 000 eiro. Lēmumu par konkursā atbalstāmajiem projektiem komisija pieņems līdz 2022. gada 15. maijam.

Plašāka informācija par konkursu pieejama nolikumā.

Aizpildītā pieteikuma veidlapa, projekta apraksts, tāme un cita pēc projektu pieteicēju ieskatiem nozīmīga informācija līdz 15. aprīlim jāiesniedz vienā no šiem veidiem:

  • personīgi, nogādājot pieteikumu kādā no Siguldas novada klientu apkalpošanas centriem to darba laikā vai nosūtot pa pastu uz adresi Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150, un projekta kopiju elektroniski nosūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv;
  • elektroniski parakstīta dokumenta formā vienā dokumentā, nosūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Lai pārbaudītu, vai projekta apraksts sagatavots kvalitatīvi, interesenti pirms projekta iesniegšanas aicināti pārbaudīt savu pieteikumu atbilstību konkursa nolikuma prasībām un projektu kvalitātes vērtēšanas kritērijiem, kas pieejami konkursa nolikumā.

Individuālas konsultācijas par projektu sagatavošanu iespējamas, sazinoties ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes pieaugušo izglītības projektu vadītāju Līviju Mukāni, zvanot uz tālruņa numuru 26114137 vai rakstot uz e-pasta adresi livija.mukane@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi