×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-08
Skolu pašpārvalžu dalībnieki var pieteikties mācībām par pilsonisko līdzdalību

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra aicina profesionālo izglītības iestāžu skolēnu pašpārvalžu dalībniekus pieteikties klātienes mācību ciklam par pilsonisko līdzdalību. Pirmais mācību posms notiks no 30. marta līdz 1. aprīlim Siguldā. Plānots, ka nākamās trīs dienu mācības norisināsies maijā un septembrī.

Dalībai mācībās aicina pieteikties skolas komandu ar trīs dalībniekiem, iekļaujot vienu atbalsta personu (skolotājs vai konsultants) un divus pašpārvaldē esošus skolēnus. Būtiski, ka mācībās pieteiktie izglītojamie izglītības iestādē turpina mācīties arī 2023. gadā.

Piesakoties projektam, dalībnieki piekrīt piedalīties visu trīs mācību ciklā martā, maijā un septembrī. Katrs mācību posms notiks trīs dienas. Mācību organizatori informē – svarīgi, lai dalībnieki varētu piedalīties visās mācību dienās!

Pieteikšanās projektam norit līdz 18. martam, reģistrējot komandu un aizpildot pieteikuma anketu šeit. Pēc reģistrācijas ar dalībniekiem individuāli sazināsies mācību organizatori. Mācības ir bez maksas un notiks latviešu valodā.

Pasākuma “Skolēnu pašpārvalžu mācības: pilsoniskā līdzdalība, neformālā izglītība, projektu metode” mērķi ir:

  • veidot izpratni par neformālo izglītību un tās jēgpilnu lietošanu skolēnu pašpārvalžu/domes ikdienas darbā savās skolās un/vai pašvaldībās;
  • veicināt mācību dalībnieku izpratni par pilsoniskās līdzdalības un demokrātijas nozīmi savās skolās un sabiedrībā;
  • iepazīstināt dalībniekus ar programmu “Erasmus+” un “Eiropas Solidaritātes korpuss” projektu veidiem, veicināt izpratni par projektu uzbūvi, mācīšanās procesu;
  • informēt konsultantus, skolēnus un atbalstīt skolēnu pašpārvaldes projektu mērķu un ideju izstrādē, kas vērsti uz pilsoniskās līdzdalības un neformālās izglītības veicināšanu dalībnieku pārstāvētajās skolās.

Mācības tiek epidemioloģiski drošā vidē jeb “zaļajā režīmā”, dalībniekiem jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi