×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-21
23. martā Mālpilī notiks konsultācijas Ukrainas patvēruma meklētājiem, kā arī tikšanās ar iedzīvotājiem

Trešdien, 23. martā, no plkst. 10.00 līdz 13.00 Mālpilī, Pils ielā 7, patvēruma meklētājiem no Ukrainas tiks sniegta jaunākā aktuālā informācija par pieejamajām valsts un pašvaldības atbalsta iespējām, kā arī individuālas konsultācijas. Savukārt plkst. 17.00 pēc Mālpils pagasta iedzīvotāju ierosinājuma notiks Siguldas novada pašvaldības vadības un atbildīgo speciālistu tikšanās ar iedzīvotājiem.

Ukrainas iedzīvotājiem trešdien plkst. 10.00 ir iespēja apmeklēt tikšanos ar pašvaldības speciālistiem, kuras laikā tiks sniegta informācija gan par Siguldas novadu, gan par dažāda veida valsts un pašvaldības piedāvāto palīdzību sociālā atbalsta, nodarbinātības, izglītības un citās nozarēs. Pēc informatīvajām prezentācijām tiks sniegtas individuālas konsultācijas par pieejamo pašvaldības sociālo palīdzību un pabalstiem, atbalstu mājokļa nodrošināšanā, nodarbinātību, bērnu izglītības iespējām un sarunvalodas apguvi, kā arī nepieciešamā informācija vīzu un uzturēšanās atļauju saņemšanai, jo, lai varētu ilglaicīgi uzturēties un strādāt Latvijā, Ukrainas pilsoņiem jāsaņem ilgtermiņa vīzas, kurām iespējams pieteikties Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) filiālēs Rīgā vai Cēsīs. Informācijas un atbalsta centrs Ukrainas civiliedzīvotājiem, papildus Mālpilī regulāri notiekošajām sociālās jomas konsultācijām un vīzu noformēšanas pakalpojumiem, darbosies arī 22. un 24. martā no plkst. 9.00 līdz 16.00 Siguldā, kultūras centrā “Siguldas devons”.

Savukārt plkst. 17.00, Mālpilī, Pils ielā 7, Mālpils pagasta iedzīvotāji un citi interesenti aicināti uz klātienes tikšanos ar pašvaldības vadību un citiem speciālistiem, lai pārrunātu aktualitātes saistībā ar ukraiņu izmitināšanu, nepieciešamā atbalsta sniegšanu, nodarbinātības iespējām un citus jautājumus saistībā ar Ukrainas patvēruma meklētājiem.

Tāpat atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldība informāciju par Ukrainas civiliedzīvotājiem pieejamo atbalstu latviešu un krievu valodā sniedz gan pa informatīvo tālruni +371 65505888, gan klātienē – ik dienu pašvaldības klientu apkalpošanas centros un Sociālajā dienestā, kā arī Ukrainas civiliedzīvotāju informācijas un atbalsta centrā, kurā klātienes konsultācijas turpināsies 23. martā no plkst. 10.00 līdz 13.00 Mālpilī, Pils ielā 7, bet 22. un 24. martā no plkst. 9.00 līdz 16.00 Siguldā, kultūras centrā “Siguldas devons”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi