×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-24
Šodien darbu turpina Ukrainas atbalsta informācijas centrs “Siguldas devonā”; tas darbosies arī 29. un 31. martā

Šodien, 24. martā, kultūras centrā “Siguldas devons” darbojas Ukrainas atbalsta informācijas centrs, kurā Ukrainas patvēruma meklētājiem ir iespējams uzzināt par dažāda veida valsts un pašvaldības piedāvāto palīdzību. Atbalsta centrā tiek sniegtas konsultācijas par pašvaldības sociālo palīdzību un pabalstiem, atbalstu mājokļa nodrošināšanā, nodarbinātību, bērnu izglītības iespējām un sarunvalodas apguvi, kā arī nepieciešamā informācija vīzu un uzturēšanās atļauju saņemšanai, jo, lai varētu ilglaicīgi uzturēties un strādāt Latvijā, Ukrainas pilsoņiem jāsaņem ilgtermiņa vīzas, kurām iespējams pieteikties Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) filiālēs Rīgā vai Cēsīs. Ukrainas atbalsta informācijas centrs “Siguldas devonā” no plkst. 9.00 līdz 16.00 darbosies arī 29. martā un 31. martā.

Atgādinām, ka, lai atvieglotu informācijas un palīdzības saņemšanu, Ukrainas iedzīvotājiem katru darbdienu no plkst. 9.00 līdz 16.00 pieejams informatīvais tālrunis 65505888, kur informāciju par atbalsta iespējām varēs saņemt gan latviešu, gan krievu valodā. Krīzes gadījumos aicinām 24/7 sazināties ar Pašvaldības policiju, zvanot uz tālruņa numuru 26160288.

Plašāka informācija par atbalstu Ukrainas civiliedzīvotājiem pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi